Beskrivning

Grön|M|
Beskrivning: Kavaj från Temple i camouflagemönster. Dold knäppning framtill. Storlek M, men se mått nedan.

Material: Bomull.

Skick: Något noppig vid ärmsluten. Innerfodret är lite skrynkligt.

Mått:
Liggandes platt.
Armhåla till armhåla - ca 44 cm
Midja ca 40,5 cm Längd från axel - ca 53 cm

83546810

Välkommen till EmsVintage! Jag heter Emelie som driver butiken. Här kommer du att hitta kläder, samlarsaker och prylar, med fokus på vintage mellan 1920-2000tal men även en del nyare prylar och kläder.

Köpvillkor

Skick:
Varan säljs enligt bilder och beskrivning. Eventuella defekter finns med i beskrivningen. Jag försöker beskriva varan så tydligt jag kan med bilder i olika vinklar. En del varor är funktionstestade och en del är det inte. De flesta av varorna som säljs är begagnade, om annat finns det med i beskrivningen. Jag kan som alla andra missa saker/defekter, om du inte är nöjd med varan vid leverans, skicka ett meddelande om det så löser vi det på bästa sätt.

Betalning:
Det går bra att använda Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vid köp måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar kan köpet komma att hävas.

Leverans & samfrakt:
Fri frakt på alla butiksobjekt. Jag skickar med både Schenker och Postnord beroende på varans vikt och vilket alternativ som blir bäst. Om varan bedöms som ömtålig brukar Schenker föredras (oavsett vikt och pga. bättre försäkring). Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Vid samfrakt, meddela innan du betalar så kommer alla köp i samma paket. Om annan fraktmetod än vad som uppges i annonsen önskas, meddela mig det innan betalning. Jag använder en del återanvänt packmaterial, så dina varor kan komma paketerade i återanvända kartonger och papper/plast.

Vid ej uthämtat paket dras en administrationsavgift av från köpessumman. Köp under 500 kr debiteras med 50 kr, köp över 500 kr debiteras med 100 kr.

Retur:
Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Vid retur/ej uthämtat paket dras en administrationsavgift av från köpessumman. Köp under 500 kr debiteras med 50 kr, köp över 500 kr debiteras med 100 kr. Kunden står för returfrakten och för att returen skickas spårbart. Returen ska skickas åter inom 7 dagar efter åberopandet av retur. Vid skadat föremål, maila mig bild på produkten samt emballaget och spara allt tills jag har hört av mig. När jag har mottagit returen återbetalas köpesumman minus administrationsavgift inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Returinstruktioner:
Köparen ansvarar för att varan emballeras väl. Returer ska sändas spårbart.
Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. När jag tagit emot din retur sker återbetalning via Traderabetalning.

Svarstid vid meddelande/mail:

Kommunikation sker i första hand via Traderas meddelandefunktion. Jag svarar så fort jag kan men det kan ta upp till 48 timmar beroende på frågans art. Jag driver butiken helt själv så ha tålamod! :)

Innehar FA-skattsedel.

Du kanske gillar någon av dessa?

1 okt 14:08
70 krEller Köp nu 180 kr
230 krKöp nu
300 krKöp nu
240 krKöp nu
280 krKöp nu
190 krKöp nu
300 krKöp nu
79 krKöp nu
28 sep 13:26
150 kr0 bud
29 sep 17:37
649 krKöp nu

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?