Beskrivning

BegagnatSvartGanni38

Kappa, Ganni, svart, stl. 38

Betalning:
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar inte emot kontanter eller presentkort och betalning i butik är tyvärr inte möjligt. Vunnen auktion betalas inom fyra dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid. Myrornas rabatter och erbjudanden går inte att använda i vår webbshop.

Leverans & samfrakt:

Vi samarbetar med Schenker och erbjuder genom dem frakt inom EU. Vi skickar din vara så snabbt som möjligt, senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning (onsdagar och fredagar). Vi samfraktar gärna upp till fyra objekt från auktioner som går ut samma dag, avvakta då med betalning tills du får ett bekräftelsemail från oss. Samfraktskostnaden för 2-4 varor är 73kr (inom Sverige). Observera att vi tyvärr inte kan erbjuda frakt på varor med "endast avhämtning" i beskrivningen.

Om ni vill få ert paket skickat till annan adress än den på Tradera angivna, så kontakta oss gärna innan betalning via mejl.

Skick

Våra varor är begagnade och säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Produkterna säljs utan att ha funktionstestats, om inget annat anges, vilket innebär att du köper en vara för påseende i befintligt skick. Om du inte är nöjd har du alltid ångerrätt på våra auktioner, du står då själv för returfrakten.

Avhämtning Stockholm:
Vi erbjuder avhämtning i Myrornas butik i Ropsten på Kolargatan 2, tisdag-söndag. Betalning sker då innan via Traderabetalning. Vi meddelar via mail när varan är redo att hämtas och det går tyvärr inte att hämta en vara innan mailbekräftelsen kommit. Avhämtning sker senast sju dagar efter mottaget bekräftelsemejl. Medtag din/köparens legitimation och visa upp i kassan.

Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Butiken och webbshopen är två separat verksamheter, det går därför inte att betala en vara på plats i butik eller få hjälp med frågor angående ditt köp. Om ni undrar över något så mejla oss gärna istället.

Retur:
Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Returfrakten bekostas av dig. Fullständiga instruktioner hittar du under "Info" på Myrornas butikssida på Tradera. Vid skadat föremål, maila oss bild på produkten samt emballaget och spara allt tills vi har hört av oss.

Kundservice:
Vi har endast kundservice via mail. Mailadress hittar du på vår infosida här på Tradera. Vi återkommer till dig så fort vi kan under vardagar.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Du kanske gillar någon av dessa?

Svart kappa Ganni

Svart kappa Ganni

250 kr12 feb 19:230 bud
Ganni kappa

Ganni kappa

800 kr9 feb 14:110 bud
Svart kappa stl 38

Svart kappa stl 38

200 kr12 feb 16:050 bud
Köp nu 300 kr
Kappa - svart - strl 38

Kappa - svart - strl 38

40 kr10 feb 23:590 bud
Svart kappa, storlek 38

Svart kappa, storlek 38

90 kr11 feb 23:140 bud
Kappa - svart - strl 38

Kappa - svart - strl 38

30 kr10 feb 23:590 bud
Ganni kappa strl S/XS

Ganni kappa strl S/XS

600 krKöp nu23 feb 12:10
Cappuccini, Kappa, Strl: 38, Svart

Cappuccini, Kappa, Strl: 38, Svart

50 kr12 feb 12:230 bud
Svart kappa, H&M, strl 38

Svart kappa, H&M, strl 38

99 kr15 feb 14:470 bud

Andra har även tittat på