Beskrivning

S|Svart|Lundhags|Dun|
Nyskick. Reva i tyget under armhålan. Ihopsytt och lappat (Se bild).

Läs mer: https://www.lundhags.com/se/klader/dam/jackor/stockholm-down-parka-w/?item=42608-23-900

Betalning:
Vi erbjuder flera bekväma betalningsalternativ genom vår pålitliga betalningspartner, Traderabetalning. Som köpare har du möjlighet att välja mellan olika betalsätt, inklusive Swish, VISA, Mastercard, Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova och Klarna. Vid vunnen auktion måste betalningen vara oss tillhanda inom fyra dagar. Om betalningen inte har mottagits inom denna tidsram förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Fraktinformation:
Vi strävar efter snabba leveranser och skickar ditt paket inom 4 arbetsdagar efter mottagen betalning. Observera att efter att en order har betalats går det inte längre att göra ändringar eller lägga till fler varor i ordern. Alla våra paket skickas med Postnord och är spårbara samt försäkrade för att säkerställa en trygg leverans till dig.

Köpvillkor:
Vi säljer våra produkter i befintligt skick och varje plagg har noggrant granskats av vårt team på Lundhags för att garantera Secondhand premiumkvalitet. Eventuella reklamationer angående uppenbara produktfel hanteras enligt gällande lagstiftning. Vänligen notera att reklamationer för specificerade avvikelser inte kan accepteras.

Leverans: Ordern skickas till den adress du angav i varukorgen för att säkerställa en smidig leveransupplevelse för dig.

Objektsnr 614027998

Visningar 14 010

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 nov 21:19

Lundhags dunkappa. Stockholm down parka. Dam. Small. Svart.

Slutpris

|

2 390 kr

Auktionen är avslutad

Aiff vann auktionen

Du kanske gillar någon av dessa?

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket