Beskrivning

BegagnatSvartH&M36
Märke: H&M
Typ: Jacka
Storlek: 36
Modell: Fuskpäls
Färg: Svart
Material: Polyester, Viskos, Päls
Mönster: Enfärgat
Tyg: Pälsimitation
Kroppstyp: Kvinna

Varan har tecken på användning men varit väl omhändertagen. Defekter förekommer. (Nopprig)

Information från säljaren:
Kommentar: Fuskpäls som är sparsamt använd, inte nopprig utan det är ”pälsens” mönster. Jackan stängs med knappar och knytskärpet.

Annat fraktsätt - Citymail

Bor du i Citymails täckningsområde har du möjlighet att få denna vara levererad av Citymail. Notera att Citymail inte levererar i hela Sverige.

Betalning:
Betalning sker med kort, Swish eller Klarna på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen på Sellpy. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

H&M Jacka fuskpäls

200 kr1 apr 09:400 bud
Köp nu 250 kr

Brun H&M fuskpäls jacka i strl L

289 krKöp nu22 apr 14:11

Jacka/kappa, H&M stl 36

99 kr5 apr 11:000 bud

HM SVART JACKA

150 kr2 apr 11:120 bud

Ny!H&M Jacka stl 40 Svart

58 kr3 apr 20:220 bud

Svart jacka HM, strl M

95 krKöp nu2 apr 10:00

Ny!H&M Jacka stl 32 Svart

54 kr3 apr 20:110 bud

H&M Jacka stl 40 Svart

70 kr2 apr 21:330 bud

H&M Jacka stl 36 Beige Kappa

166 kr1 apr 22:190 bud

Andra har även tittat på