Beskrivning

Typ: Jacka
Färg: Ceris
Storlek: L
Längd: 80cm
Bystmått: 124cm (omkrets)
Material: Polyester

Finns en liten lagning på ryggen, se bilder! Förövrigt i bra skick!


Skick
Det står i beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs i befintligt skick enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard, och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & Samfrakt
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen. Du väljer själv fraktsätt vid betalning. Vi erbjuder även samfrakt, då kombinerar vi din order med flera varor under en och samma fraktkostnad.

Retur & Ångerrätt
Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Returinstruktioner
Återanvänd gärna kartongen/emballaget som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. Kom ihåg att vi inte hämtar ut rekommenderade paket. Vi kan endast ta emot paket som levereras direkt till vår brevlåda eller till närmaste utlämningsställe.

Objektnr 635 870 679

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också

Sön 16 jun 15:45

Patagonia Jacka Dam Stl L Ceris Fritidsjacka Märkesjacka Fashion

Såld för

280 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

BourizBros.

Karlstad, Sverige

5.0

BourizBros.

Företag

Toppsäljare

360 omdömen