Beskrivning

Jag har fått en rätt stor samling märken efter svärmor vet själv inte så mycket om frimärken. Jag vet inte om årtalen stämmer exakt det är efter hennes anteckningar vid insättningar i album. Jag har förstått att det är bra om man kan se baksidan också. Efter att jag fick mitt dåliga omdöme av en köpare som tyckte baksidan på ett märke av 10 hade trasig baksida så kolla även bild 2. OBS spegelvänd. Det är några som kan vara lite trasiga men lägger ändå med sådana ibland och en del baksidor kan ha spår efter inte så bra äldre fastsättningar så det kan vara en del rester efter lim och pappersrester så kolla noga kvalitet före ni budar.

Jag sampackar gärna

OBS eventuella ljusa fläckar som syn på en del bilder kan vara ljus som speglas vid fotograferingen

se bilder förstorad med ett klick på förstorningsglas med + för bättre bedömning färger kan avvika från objektet beroende på ljusförhållanden vid fotografering

Frakt betalas av köpare om ej annat anges

Jag har inte någon regel att det måste betalas inom vissa dar behöver ni vänta med bet. hör bara av er

Om ni är sugna på fler av mina varor så går det bra att invänta dom för samfrakt

Leverans sker efter förskottsbetalning. Jag använder det billigaste fraktsättet i första hand. Eller efter köparens önskemål. Kan även hämtas hos mig i Köping. Embalage bjuder jag på

Du har öppet köp på alla mina varor, kontakta mig inom 2 veckor efter lev. Köpare som utnyttjar returrätt står för frakt och auktionskostnader om varan är felfri. Eller vad vi kommer överens om. Skador under transport bör ej ske då jag embalerar väl. Skulle det mot förmodan uppstå maila mig så vi får komma överens.

Röda omdömen är alltid onödiga & tråkiga för bägge parter det måste gå att lösa bara man hör av sig.

Om ni skulle komma på en så dum ide. Som att lämna dåligt omdöme. Kontakta mig först jag är övertygad att vi kommer överens så att vi bägge blir nöjda. Det ska väldigt, väldigt mycket till för att jag själv skulle lämna ett dåligt omdöme.

Mvh. Timmber

Objektsnr 624598636

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 3 mar 09:30

Kanada 1988-92 OBS kvalitet enligt bild läs mer nedan

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Auktionen avslutades utan bud

Timmber

Köping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 601 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?