Beskrivning

Begagnat
Skick: Varan säljs enligt bilder och beskrivning. Eventuella defekter finns med i beskrivningen. Vi försöker beskriva varan så tydligt vi kan med bilder i olika vinklar. Våra varor är alltid funktionstestade om inget annat anges i beskrivningen. De flesta av varorna som säljs är begagnade, om annat finns det med i beskrivningen.

Betalning: Det går bra att använda Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vid köp måste varan betalas inom fyra dagar. Om betalning inte skett inom fyra dagar kan köpet komma att hävas.

Leverans & samfrakt: Det billigaste fraktalternativet är alltid medräknat i annonsen. Ofta finns det även ett alternativt fraktsätt. Jag skickar med både Schenker och Postnord beroende på varans vikt och vilket alternativ som blir billigast. Varan skickas senast fyra arbetsdagar efter mottagen betalning. Annars meddelar vi dig. Vid samfrakt, meddela innan du betalar så ska vi ändra till rätt frakt. Om varan ska skickas till annan adress än den som är angiven på Tradera måste du meddela det innan betalning. Jag använder mycket återvunnet packmaterial, så dina varor kan komma packeterade i återvunna kartonger och papper/plast.

Retur: Köpare har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att kunden har mottagit produkten. Kunden står för returfrakten och för att returen skickas spårbart. Vid skadat föremål, maila mig bild på produkten samt emballaget och spara allt tills jag har hört av mig. När jag har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Returinstruktioner: Återanvänd gärna kartongen/emballaget som produkten kom i, bifoga en lapp med ditt fullständiga namn samt Tradera-alias. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer ska sändas spårbart. Lämna in paketet till ditt närmaste ombud, du står för returkostnaden. När jag tagit emot din retur sker återbetalning via Traderabetalning.

Svarstid vid meddelande/mail: Jag svarar så fort jag kan men det kan ta upp till 48 timmar beroende på frågans art. Jag driver butiken helt själv så ha tålamod!

Säljaren erbjuder

Samfrakt 3 dagar
Köp fler objekt inom 3 dagar för att spara på frakten.Se alla säljarens annonser →

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kategori

Batman & Joker Pop Vinyl Funko Pop

99 krKöp nu26 feb 18:38

Funko Pop - Batman

500 krKöp nu8 feb 21:45

Funko Pop Batman

225 kr6 feb 18:491 bud

Dc Universe-Batman/Joker Gamer Funko pop!

1 379 krKöp nu15 feb 19:17

Funko Pop Batman

185 kr6 feb 18:460 bud
Köp nu 225 kr

Funko Pop Batman

199 kr6 feb 18:480 bud
Köp nu 225 kr

Funko Pop Batman

150 kr6 feb 18:450 bud
Köp nu 200 kr

Funko Pop Batman

300 kr6 feb 18:460 bud
Köp nu 350 kr

Andra har även tittat på