Beskrivning

Skick enligt bild! Önskas fler bilder eller mer information så är det bara att skicka ett meddelande!

Köpinformation

Oöppnade/orörda samlarobjekt
Vänligen observera att många av mina objekt säljs som oöppnade eller med orört innehåll. I dessa fall ligger samlarvärdet i just att de är oöppnade/orörda. Jag kan inte svara för hur skicket på varorna är inne i förpackningen, och väljer du som köpare att öppna förpackningen så tar jag ej heller något ansvar för om någonting mot förmodan är trasigt eller saknas. Det kan finnas åldersfläckar, plast kan ha gulnat och spruckit, lim kan ha släppt, mm.

Betalning och priser
All betalning sker via Traderas betalningstjänst.

Priserna som anges är inklusive moms. Jag använder mig av vinstmarginalbeskattning (VMB) för samlarföremål.

Frakt och leverans
Jag samfraktar alltid, och du betalar endast en fast fraktkostnad á 67 kr oavsett hur många objekt du köper! Köper du mer än 1 objekt och av någon anledning har betalat en högre/dubbel fraktkostnad så återbetalar jag mellanskillnaden.

Jag packar och skickar inte varje dag, men väl ett par gånger i veckan. Är leveransen brådskande så hör av dig! Jag packar alltid väl emballerat i en kartong, och skickar alltid spårbart med Schenker.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Vid en eventuell retur står du själv för returkostnaden. Varan/varorna ska skickas tillbaka i sitt ursprungsskick. Har någon vara blivit öppnad avgår ett prisavdrag på varans kostnad då värdet ligger i att de är oöppnade/orörda.

Information in english
Shipping outside of Sweden is more expensive. If you live in the EU you will see the cost for shipment to your country. If you live outside of the EU then please contact me if you are interested in buying or bidding on any of my objects and I'll inform you of the costs.

Med reservation för eventuella felskrivningar.

Objektnr 605 142 818

Visningar 310

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Funko Pop! oöppnad figur - Disney Frozen 2 582 Anna

Pris

199 kr

Pearlscollectibles

Malmö, Sverige

5.0

Pearlscollectibles

Företag

Toppsäljare

2 200 omdömen

Läs omdömen