Beskrivning

Omega Seamaster Automatisk kalender
34 mm utan krona.
Flex armband.
Servicehistorik okänd.
Skick: Repor, verkar fungera och tickar.
Datumet kan inte justeras.
Efter 1 timmes testning av klockan håller den tiden.
Funktionsgaranti lämnas ej på gamla klockor.
Frakt: Försäkrad & Spårbar.

*Huddinge Auktionsverk AB
Vi uppskattar avhämtning och besiktning av produkterna i vår lokal i Huddinge.
Rådsvägen 11,
141 48 Huddinge

* Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt och då ska ni som privatperson betala frakt tillbaka till oss.

*Vi uppskattar dialog och förslag till förbättringar från er kunder.

*Alla våra varor är secondhand-produkter om inget annat anges

** Vi har inget ideologiskt intresse utan säljer endast för att bevara historien.

KÖPVILLKOR

Allmänt

Genom att delta i budgivningen godkänner du våra köpvillkor. Du finner de fullständiga köpvillkoren under fliken Info på vår butikssida här på Tradera. Frågor angående produktens skick och storlek besvaras endast innan auktion avslutas.

Betalning

Vid vunnenauktion ska betalning ske omgående, dock senast inom tre (3) dygn. Om betalning inte skett inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Vi använder oss enbart av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, kort eller PayPal. Vi tar kontanter, kort och swish i butiken.

Skick

Alla varor är begagnade och säljs i befintligt skick såsom framgår av bilder och i beskrivningen. Varorna är ej funktionstestade om inget annat anges, vilket innebär att varan kan vara defekt, trasig eller sakna delar. Elprodukter och klockor är otestade, om varan inte fungerar är detta inte ett giltigt skäl för reklamation. Du har alltid returrätt om du inte är nöjd med varan eller om du ångrar dig.

Alla våra varor är från dödsbon/ donationer från allmänheten och vi har dessvärre ingen vidare information eller dokumentation om varorna eller deras ursprung utöver det som framgår av bilderna. Inga förpackningar, kvitto eller dylikt ingår om inget annat anges.

Leverans

Vi skickar enbart med fraktbolaget DB Schenker. Det finns för tillfället inga möjligheter till andra fraktalternativ. Vi skickar betalda varor från vårt lager senast på torsdagar. Betalningen måste ha kommit till oss senast på tisdag för att hinna med på samma veckans leverans. Vid senare betalning kommer varan skickas på nästkommande veckans leverans.

Vi skickar enbart till den person och adress som står på kontots uppgifter. Det är inte möjligt att byta leveransadress.

Avhämtning av varor är att föredra. Varor som betecknas som endast avhämtning skickar vi ej, där måste kunden hämta varan inom fem (5) dagar efter avslutad auktion. Varan kan hämtas efter överenskommelse vid vårt lager/ butik i Huddinge.

Samfrakt

Vi samfraktar gärna varor från auktioner som går ut på samma dag. Vänligen kontakta oss om du önskar samfrakt av varor du har köpt. OBS! För att kunna samfrakta dina varor måste vi eventuellt justera fraktkostnaden, därför ska du avvakta med betalning tills vi har hanterat din begäran om samfrakt.

Returer

Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Kostnad för returfrakt bekostas av kunden. Vi rekommenderar att paketet skickas spårbart.

Reklamation

Vid eventuell reklamation mejla vår kundtjänst (se mejladressen under Info-fliken). Bifoga bilder samt en beskrivning av reklamationsskälet.

Reklamationsrätten gäller ej för varor som i bilder och/eller beskrivningen har dokumenterats som defekta.

Transportskador

Varan skickas från oss väl förpackad och emballerad. Om varan skulle ändå blivit skadat under transporten, hör av dig direkt till PostNord, Schenker eller DHL inom sju (7) dagar från mottagande av paketet. Paketen vi skickar med Schenker är alltid försäkrade.

Kundservice

Hör gärna av dig om du undrar över något. Kontakt sker via meddelandefunktion här på Tradera eller via mejl (se mejladressen under Info-fliken). Vi återkommer till dig så fort vi kan under helgfria vardagar.

Objektnr 638 064 767

Visningar 931

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 20 jul 20:21

Omega Seamaster Automatic Calendar - Herr - 1950-1959

Ledande bud

|

4 645 kr

Slutar om

Huddingeauktion

Huddinge, Sverige

5.0

Huddingeauktion

Företag

Toppsäljare

270 omdömen

Läs omdömen