Beskrivning

EN HEL RADDA SLIPADE ROSENKVARTZ-STENAR LÄNKADE PÅ EN KEDJA! 42 STENAR, SOM VART OCH ETT UTGÖR ETT EGET HÄNGE. 59 CM LÅNGT. STENARNA ÄR DOSERADE MED DET STÖRSTA LÄNGST FRAM, 22X12 MM OCH DE MINSTA LÄNGST BAK, CA 10X10 MM. LITET LÅS I FORM AV EN "KLÄMMA" FINT SKICK, SPARSAMT ANVÄNT, INGET SLITAGE. DÄREMOT LITE PATINA PÅ KEDJAN SOM DELVIS LETAT SIG IN I FÄSTET PÅ STENARNA. INGET SOM STÖR DET FANTASTISKA INTRYCK DETTA VACKRA COLLIER KOMMER GE SIN BÄRARE!

OBS! OM INGET ANNAT ÄR ÖVERENSKOMMET SKA BETALNING SKE INOM TRE DYGN EFTER BEKRÄFTAT KÖP. DÄREFTER ÖPPNAS ANNONSEN FÖR NY KÖPARE. VI SVARAR PÅ FRÅGOR MÅNDAG TILL FREDAG. FÖLJ BLOGGEN OM ÄLDRE TIDERS SMYCKEN, STENAR, VÅRD OCH SKÖTSEL OCH MYCKET MER PÅ www.rattantikt.se FÖLJ OSS ÄVEN PÅ www.facebook.com/rattantikt

VID AUKTIONER ANVÄND HELST DIREKTBETALNING VIA TRADERA SÅ INFORMERAS JAG DIREKT VARAN ÄR BETALD. FASTPRISVAROR BETALAS I TRADERAS UTCHECKNING. NÄR KÖPET ÄR UTCHECKAT OCH BETALT INFORMERAS JAG AUTOMATISKT. JAG PACKAR DIN VARA VÄL OCH SKICKAR SÅ FORT DEN ÄR BETALD. 14 DAGARS RETURRÄTT.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?