Beskrivning

Begagnat
Borgen batteripåse för EBike-batterier och LIPO-batterier för transport, förvaring i hemmet eller garaget | skydd under laddning I extra ytterficka för tillbehör | Nypris 249kr

Skick: nyskick, förpackningarna öppnade men innehållet är orört och inget saknas.

Borgen batteripåse: Miljarder batterianordningar används i hela världen. Ett batteri är mycket mer hållbart om du hanterar batterierna för elcyklar med försiktighet. Detta inkluderar ett visst skydd, som vi kan erbjuda med vår väska. Tack vare de högkvalitativa och hållbara material har vi utvecklat en solid väska som skyddar batteriet från yttre påverkan. Både när du förvarar batteriet och när du transporterar det. Med den matchande väskan kan två små och stora batterier på upp till 41 cm förvaras utan problem. Till och med stora batterier som väger ca 4 kg är inget problem för den stabila bärremmen och den extra starka kardborreknäppningen.

EXTRA RUMMIGT OCH KOMPAKT - Det finns tillräckligt med utrymme i väskan för två små eller stora batterier, till och med upp till 41 cm. Även breda batterier får lätt plats i Lipo-väskan. Den tomma påsen kan vikas ihop och är lätt att förvara.

TILLFÖRTROENDE - Tygmaterialet kan skydda batterierna i elcykelbatterierna under transport och batterilagring. Med väskan har du nog med tiden för att ta med batteriet ut.

SKYDDAD ÄVEN UNDER VINTERN - Under vinteruppehållet kan batterierna enkelt förvaras i batteripåsen. Batterierna kan förvaras optimalt och säkert i väskan när elcykeln inte används.

ÖVRIGT UTANFÖR FACK - Var ska du lägga laddkabeln? Tack vare ytterfickan har du snabb tillgång till tillbehör eller motsvarande laddkabel och kan enkelt förvara dem. Ytterfickan är också lämplig för t.ex. vårt skyddshölje.

SÄKER TRANSPORT - Tack vare det starka kardborreknäppningen är det säkert att batterierna inte faller ut under transport. Väskan kan bäras bekvämt tack vare den robusta remmen och klarar vikten av två batterier utan problem.

-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-

- Samfraktar så kolla gärna mina övriga annonser för fler fynd
- God service och kommunikation, även efter köp.
- Alltid nöjd-kund och funktionsgaranti!
- Skickas inom 1-6 arbetsdagar (ej helger)
- Välj mellan Schenker eller Postnord (snabbast)
- Lämnas till ombud förmiddagar Måndag, Onsdag och Fredag

Säljaren erbjuder

Samfrakt 7 dagar
Köp fler objekt inom 7 dagar för att spara på frakten.Fri frakt över 1500 kr.Se alla säljarens annonser →