Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

 1. -0%

  Arnold Gesell: Barnet i utveckling.

  svened | Betyg: 5 Fast pris
  1. 24 kr 24 kr
  2. +28 kr frakt
 2. -0%

  Kvinnlighet i utveckling. Pia Skogemann

  Honken2012 | Betyg: 5 ons 13:06
  1. 16 kr 16 kr 0 bud
  2. +45 kr frakt
  1. 90 kr 90 kr
  2. +45 kr frakt
  1. 129 kr 129 kr
  2. +58 kr frakt
  1. 99 kr 99 kr
  2. +29 kr frakt
 3. -0%

  Själv - Kraften I Egentid (Bok)

  Ginza | Betyg: 4,9 Fast pris
  1. 49 kr 49 kr
  2. +29 kr frakt
 4. -0%

  Botare en bok om etonmedicin i norden

  lumppapperet | Betyg: 5 Fast pris
  1. 90 kr 90 kr
  2. +36 kr frakt
 5. -0%

  Bok - Mannen I hälsa och sjukdom

  playgirl17a | Betyg: 5 Fast pris
  1. 99 kr 99 kr
  2. +59 kr frakt
 6. -0%

  Botare - En bok om Etnomedicin i Norden

  lumppapperet | Betyg: 5 Fast pris
  1. 70 kr 70 kr
  2. +45 kr frakt
  1. 198 kr 198 kr 0 bud
  2. +42 kr frakt
  1. 35 kr 35 kr
  2. +42 kr frakt
  1. 49 kr 49 kr
  2. +45 kr frakt

Bok Omsorger-kunskaper utveckling Omsorgerna i Dalarna 100 år jubileum (2367)

23 besökare

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • Schenker (70 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

Boken Omsorger - kunskaper utveckling Omsorgerna i Dalarna 100 år jubileumsskrift. I begagnat läst gott skick.

Samfraktar så se gärna mina övriga auktioner. Betalning till mitt konto i Swedbank inom 5 dagar, inväntar ev samfrakt om du budat på fler annonser som går ut samma vecka. OBS! Vid ev samfrakt så betala inte via kort eller Paypal utan vänta tills du får ett separat vinstmejl av mig.

Jag packar väl så jag ansvarar inte för fraktbolagens eventuella slarv om din försändelse kommer bort eller går sönder/skadas efter att jag lämnat in den till transporthanteringen.

Ev vita fläckar är blänk ifrån kameran. Skulle något vara spräckt eller naggat så anges det. Ev etiketter som syns på foton är mina egna anteckningar & tas bort innan leverans.Samfraktar så se gärna mina övriga auktioner. Skickar alltid separat e-mail med mina uppgifter & önskar betalning till mitt konto i Swedbank inom 3 dagar eller via Traderas betalningsval, inväntar ev samfrakt om du budat på fler annonser som går ut samma vecka. Frakten tillkommer alltid med det alternativ som jag angett om det inte specifikt anges att frakten är fri. Då jag försöker att paketera så bra och säkert som möjligt så ingår det en liten avgift för paketering i fraktkostnaden.

OBS! Vid ev samfrakt så vänta med betalningen tills du får ett separat vinstmejl av mig där frakten är uträknad.

Jag packar väl så jag ansvarar inte för fraktbolagens eventuella slarv om din försändelse kommer bort eller går sönder/skadas efter att jag lämnat in den till transporthanteringen.

Ev vita fläckar är blänk ifrån kameran. Skulle något vara spräckt eller naggat så anges det. Ev etiketter som syns på foton är mina egna anteckningar & tas bort innan leverans.

Glöm inte att bud är bindande på Tradera så buda ENDAST om du avser att fullfölja köpet och betala. Jag skickar varan inom 5 dagar från det att pengarna finns på mitt konto och kom ihåg att det tar ett par dagar extra innan jag får betalt om Traderas betalningssätt används, överföring direkt till mitt konto brukar gå snabbare.

Jag skickar till den adress som köparen har registrerad på Tradera och till det ombud för Schenker som finns nära bostadsadressen. Byter EJ bolag då Schenker är det enda som jag använder och Postnord endast för mindre saker.

Avhämtning undanber jag mig då jag ej har tid med detta och även förfrågningar om att sälja utanför Tradera. Det är emot reglerna och jag har mina saker utlagda enbart via auktion för att det är så jag vill sälja och hinner med.