Objektet har utgått.

Att övervinna hetsätning Av Christopher Fairburn

265 besökare

Annonsen är avslutad

245kr

 • Frakt
  • PostNord (55 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Att övervinna hetsätning - Ett nytt vetenskapsbaserat behandlingsprogram

Av Christopher Fairburn

Studentlitteratur

Upplaga 2:2 för den svenska upplagan 2011

Är hetsätning ett beroende? Hur får man tillbaka kontrollen över sitt ätande? I boken ges svar på dessa och många andra frågor.Del I presenterar en mängd fakta om hetsätningsproblem.Del II innehåller en konkret självhjälpsmanual med noggranna instruktioner hur man går tillväga. Självhjälp som utgår från samma principer som tillämpas inom kognitiv beteendeterapi för ätstörningar, ger mycket bra resultat. Bokens viktiga budskap är: Du kan återta kontrollen över ditt ätande!Boken är viktig också för professionella som arbetar med ätstörningar eller kommer i kontakt med dessa. Som professionell kan du direkt hjälpa din klient att följa programmet. Självhjälpsprogrammet kan också användas som ett tillägg till konventionell kognitiv beteendeterapi.

Häftad

251 sidor

I skick som ny

Köpvillkor

Betalning: Via Swisch eller överföring till bankkonto. Instruktioner om hur detta går till kommer i ett vinnarmail. Ibland hamnar vinnarmailet bland skräpposten, så kolla där om du inte har fått det! Du betalar inom 3 dagar efter mottaget vinnarmail (om inget annat har överenskommits). Obetald annons/auktion annulleras och varan läggs ut på nytt.
Frakt: Köparen betalar porto. Passa gärna på att fynda men låt mig få veta om du budar på flera auktioner och önskar invänta samfrakt. Vid köp av fler än en vara avvakta med betalningen tills det att du har mottagit ett separat mail från mig innehållande det totala beloppet inkl. kostnad för samfrakt.
Leverans: Varan skickas väl förpackad och emballerad men jag ansvarar inte för postens eventuella slarv. Jag postar en gång i veckan, vanligtvis tisdagar.

Övrigt: Inget öppet köp. Om en vara säljs med en defekt som gör att någon detalj avviker från det förväntade skicket (fläckar, hål eller övrigt) beskrivs detta i annonsen och är då inget giltigt skäl för reklamation. Varje plagg granskas noga. Skulle jag mot förmodan ha missat något, vänligen ge mig changs att åtgälda dig istället för att du lämnar negativt omdöme! Samtliga varor kommer från ett djur och rökfritt hem men kan behöva strykas då de legat nedpackade.