Objektet har utgått.

NYBÖRJAR SVAMPAR Pelle Homberg, Michael Krikorev

358 besökare

Annonsen är avslutad

65kr

 • Frakt
  • PostNord (30 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  3 st
 • Om säljaren

Beskrivning

NYBÖRJAR SVAMPAR Pelle Homberg, Michael Krikorev

Rek butikspris: 125 kr

Antal sidor: 67, Nordsteds Förlag 2004.

Är du en kantarellplockare som längtar efter att våga plocka några till av alla de andra svamparna som står där så lockande i skogen? Då är det här boken för dig! Här presenteras på ett enkelt och lättbegripligt sätt ett tjugotal svampar ? alla goda och lätta att känna igen och enbart sådana som inte kan förväxlas med giftiga svampar. Du får också råd om hur du ska plocka, rensa och tillaga svamparna. Boken avslutas med recept på några läckra svamprätter som du kan tillaga med de svampar som du lärt dig känna igen. Nybörjarsvampar har skrivits av den välkände biologen och svampexperten Pelle Holmberg, som tidigare skrivit en lång rad böcker, bl.a. Nya svampboken, Året-runt-floran och Svenska bärboken, och som regelbundet medverkar i TV4:s Nyhetsmorgon. Svamparna har fotograferats av Michael Krikorev, svampkonsulent som driver webbplatsen www.svampguiden.com, Sveriges mest besökta svampsajt. Maträtterna har fotograferats av Anders Pedersen, som tagit fotona till bl.a. Svenska bärboken och Naturens läckerheter.

FRI FRAKT på order över 500 kr!

Vi erbjuder alltid samfraktning (Du betalar endast för den högsta varans fraktkostnad oavsett hur många varor du köper.)

Friluftsbutikens målsättning är att erbjuda marknadens bästa pris. Kontakta oss gärna om du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris någon annanstans, så att vi har möjlighet att prismatcha.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp eller angående offert på kundbeställning eller beställning av större volymer / Väl mött!