Auktionen är avslutad.

Perenner, Marie & Björn Hansson, 4:e tryckningen 2017, ny trädgårdsbok trädgård

 • Avslutad 10 nov 09:16
 • Pris 259 kr
 • Frakt PostNord 49 kr, Avhämtning
 • Säljare Brantekattan (213) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Perenner, Marie & Björn Hansson, 4:e tryckningen 2017, ny trädgårdsbok trädgård

15 besökare

Annonsen är avslutad

259kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutade
  10 november 09:16
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Plusgiro/Bankgiro
 • Om säljaren

Beskrivning

Marie & Björn Hanssons rikt illustrerade bok Perenner i serien Våra trädgårdsväxter

Ny bok – förlagsnytt och oöppnat inbundet exemplar i perfekt skick. Köp här direkt av författarna.

Med 1 000 bilder och 2 800 växtbeskrivningar är Marie och Björn Hanssons Perenner ett inspirerande modernt svenskt faktaspäckat referensverk. En ovärderlig inspirationskälla och handledning vid växtval till den egna trädgården. Boken är en modern klassiker och detta är fjärde upplagan.

Perenner är boken för den som vill veta allt om den svenska trädgårdens fleråriga växter. Boken inleds med ett inspirationsfyllt avsnitt om användning och skötsel av perenner, följt av en fyllig uppslagsdel som utgör större delen av boken.
Till växtbeskrivningarna hör information om härdighet och blomningsperiod liksom råd om bra samplanteringsväxter och skötsel. En kort kulturhistoria om växtens namn, användning och introduktion i Sverige finns också för varje släkte.

Perenner är en vacker bok som kan användas på många sätt. Som idé- och inspirationskälla för växtval till den egna trädgården, men också som praktisk guide när man söker växter för en speciell plats i trädgården eller när man behöver tips om goda grannar i rabatten.

Perenner används lika flitigt av nybörjare som av plantskolor, studenter och fackfolk.

Marie Hansson är en av våra mest lästa trädgårdsförfattare, Björn Hansson en av våra främsta växt- och trädgårdsfotografer. Tillsammans har de gett ut nio trädgårdsböcker. De tilldelades tidningen Allt om Trädgårds Stora Pris 2011.

Bokfakta
Förlag: Babel
Bandtyp: Inbunden
Utgiven: 2017-04
Antal sidor: 320
Upplaga: 4
ISBN13: 9789198293326

Frakt med posten 49:-. Förskottsbetalning till Plusgirokonto, betalningsinfo kommer i Traderas automatiska vinnarmail efter avslutad auktion.

Vi säljer även förlagsnya exemplar av böckerna Gräs & bambu, Lökar & knölar, Kryddväxter och Köksträdgårdens historia, se under säljarens alla annonser.
Enhetsfrakt 49:- oavsett hur många böcker du köper.


Efter betalning tar det vanligtvis två till fem vardagar för boken/böckerna att nå dig. Mindre försändelser skickas med Posten, större försändelser som paket till ditt närmaste Schenkerombud.