Auktionen är avslutad

Sverige från ovan – “flygfotografier som ren konst”

8 visningar
 • Utropspris 195 kr
 • Slutade 30 maj 19:57 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  DB Schenker 89 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
Beskrivning

Sverige från ovan – ett praktverk från bokförlaget Max Ström. En gigantisk bok (stort format och som väger nästan 3,5 kg) av fotografen Lars Bygdemark med texter av Tommy Hammarström

Sverige är stort, ett land med rika variationer i landskap och topografi. Här finns åkrar, ängar, sjöar, skärgårdar, berg, skogar och städer. Nu kommer flygfotografen Lars Bygdemark med en episk skildring av Sverige - en storslagen resa genom luftrummet. Här finns spektakulära bilder av Göteborg och Malmö samt ovanliga perspektiv från Stockholm med skärgård. Här finns också vackra vyer över skogar och ängar och bilder från odlingslandskapet som nästan liknar konstverk.

Alla landskap finns med, från söder till norr. Detta är den största flygfotobok över Sverige som någonsin har gjorts. Boken är indelad i tre stora kapitel - Götaland, Svealand och Norrland.

Lars Bygdemark är Sveriges främste flygfotograf. Han har flugit över Sverige i snart 25 år och tagit tiotusentals bilder. Under närmare fyra år arbetade han heltid med detta stora bokprojekt.

Boken gavs även ut i en engelsk upplaga, Sweden from Above .

Den inbundna boken (kartonnage) med förlagets dekorerade skyddsomslag är i ett mycket gott bruksskick, mycket nära nyskick! Skyddsomslaget har ett visst slitage på kanterna, men inga revor eftersom det är av så kraftig kvalitet. Själva boken, inlagan med sina pärmar är närmast i nyskick! Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg och svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 375/287 mm
Ryggbredd ca 35 mm
Vikt ca 3340 gram
Sidantal 304
Foto Lars Bygdemark
Författare Tommy Hammarström
Förlag Bokförlaget Max Ström
Utgivningsår 2006
Språk svenska
ISBN 91-89204-50-8

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 89 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!