Objektet har utgått.

Tio Klassiska Risker I Projekt - Och Hur Man Vänder Risk Till Möjlighet (Bok)

14 besökare

Annonsen är avslutad

243kr

 • Frakt
  • Posten (29 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Pris: 243 kr
OBS! Detta objekt skickas inom 3-6 vardagar.

BESKRIVNING:
Hur du lyckas med dina projekt

Projekt är en vanlig arbetsform i de flesta verksamheter, men vägen till målet kantas av risker som kontinuerligt måste hanteras för att ett projekt ska bli framgångsrikt.

Den här boken beskriver tio risker som är klassiska i projektsammanhang och ger råd kring hur de kan bemötas. Gemensamt för många av riskerna är att de bottnar i mänskligt beteende och bristande kommunikation, vilket utvecklas och exemplifieras i boken. Författaren förklarar dessutom hur strukturerad riskhantering kan användas för att hitta alternativ och generera nya möjligheter.

Boken vänder sig till projektledare, chefer och alla andra som på något sätt kommer i kontakt med projekt som arbetsform. Projekten kan handla om allt från att utveckla nya produkter eller att i samarbete med kund leverera en anpassad lösning, till att införa nya arbetssätt eller flytta verksamheten till nya lokaler.

HENRIK SZENTES är företagare och forskare inriktad på projektorganisationer. Efter civilingenjörsexamen 1993 har han arbetat i olika ledarroller i flera branscher, och driver sedan 2010 eget konsultbolag med inriktning mot riskhantering och beslutsfattande i främst stora och komplexa projekt. Henrik är även en uppskattad lärare, föreläsare och moderator. 2016 doktorerade Henrik i ledarskapsrelaterade paradoxer i projekt och projektbaserade organisationer.

ÖVRIGT:
Releasedatum: 20180123
Mediatyp: Bok
Bandtyp: Flexband
Författare: Szentes, Henrik
Förlag: Roos & Tegner
Språk: Svenska
Omfång: 157 sidor
Upplaga: 1
Mått (bxhxd): 160x205x15 mm
Vikt: 284 gram
Illustrerad: Ja
EAN: 9789187905957 Se hela beskrivningen