Långfärdsåkning på skridskor - Utrustning Iskunskap Åktrygghet Skridskofärder

10 besökare
 • Utropspris 90 kr
 • Slutar 25 feb 19:14 6 dagar 12 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  • DB Schenker (59 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Långfärdsåkning på skridskor – Utrustning, Iskunskap, Åktrygghet och Skridskofärder

Att åka långfärdsskridskor har blivit otroligt populärt på senare år. Men för att tryggt och säkert kunna njuta av skridskofärden behövs mycken kunskap. Här delar Sveriges främsta experter med sig av sitt kunnande och av sina långa erfarenheter efter många, många mil på isen.

Boken bygger på Rolf Gezelius bok med samma namn som utkom 1982 och som varit ett måste för alla skridskoåkare. Men även om isarna är desamma så har det hänt mycket på utrustningssidan. Behovet av en handbok som behandlar precis allt man behöver veta för att utöva denna sport har därför känts stort. De författare som har anlitats är alla välkända specialister inom sitt område, vare sig det gäller utrustning eller åkteknik, isspaning eller turplanering, konsten att undvika plurr eller tvärtom att rädda en plurrad. Det här är den enda kompletta handboken om långfärdsåkning på skridskor!

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick, nära nyskick! Det finns endast ett mycket ringa slitage på pärmarnas hörn. Boken är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 236/236 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 860 gram
Sidantal 191
Författare ett flertal
Förlag B. Wahlströms
Språk svenska
Utgivningsår 2001
ISBN 91-32-32633-5

Porto: Kan skickas antingen i ett förstärkt brev med Posten som kostar 72 kr (för brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant...) eller i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner. Säg till om du vill ha ett annat fraktsätt än det jag föreslagit. Du väljer själv fraktsätt när du betalar.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!