k55 lögnernas valv av Erika Oscarius, inbunden

568 visningar

68 kr

 • Frakt
  PostNord 72 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Paypal
  • Swish
  • Banköverföring
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
 • Om säljaren

Beskrivning

ny, oanvänd.

Massolit förlag, 2011. 437 sidor. format: 21,5 cm x 15,5 cm. språk: svenska.

Vid frågor tveka inte skicka ett mejl genom att trycka på " ? Ställ en fråga till säljaren " på annonssidan.

På den lilla sterila planeten K55, isolerade av en okänd pest och avskurna från omvärlden, kämpar en grupp människor för sin överlevnad, instängda i en nedlagd gruvbas. Denna värld leds av Styrelsen, som med järnhand kontrollerar invånarnas vardag, liv och tankar, samtidigt som de febrilt försöker att bryta valvets isolering. Paranoia, rykten, missnöje och oro kokar under ytan hos invånarna. Anarki och våldsamheter börjar bli en naturlig del av vardagen. En fullständig kollaps står för dörren. Styrelsens svar är Grupp Bravo, som oförklarligt utvecklat en immunitet mot den pest som härjar på K55's yta. En storstilad kampanj sätts igång runt denna samling av udda och missanpassade individer som valts ut för uppdraget - att bryta isoleringen och skapa en möjlighet för alla att kunna leva uppe på ytan.

Eddi Lorenz utses till gruppens ledare, men snart sker våldsamma och oförklarliga händelser i Grupp Bravos spår. Någon saboterar för dem och den värld Eddi känner börjar spricka. Bit för bit avtecknar sig ett nät av lögner. För att kunna hitta svaret på vad som sker under ytan i valvet måste Eddi gå sin egen väg. Samtidigt kämpar han med sina och gruppens inre demoner. De sanningar som tränger upp hotar att omkullkasta allt han värderat och litat till. K55 - Lögnernas valv är en spännande thriller som utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid.

Om författaren: Erika Oscarius är född 1977 och uppväxt i Orminge, Stockholm. Hon har under många år arbetat runt om i Sverige men även utomlands som homeopat. Hon har under hela sitt vuxna liv brunnit för att minska distansen mellan människa och natur, tillbaka till en naturligare tillvaro. Skrivandet av K55 - Lögnernas valv, har för Erika varit en resa i sig, bort från mental trötthet och djup nedstämdhet, in i en värld där fantasin får råda. Erika befinner sig sedan 2009 utomlands för att finna inspiration samt ge tid och utrymme för sitt skrivande.

Det blir skrymmandepost för bokens paketets höjd blir mer än 3 cm. I fraktpriset ingår förpackning, hantering och mm.

International buyers are accepted.

Kolla gärna på mina andra annonser. Jag sampackar böckerna köptes under samma dag. om du tänker köpa flera då tveka inte meddela mig så jag kan vänta tills ditt senaste köp. Men du måste meddela mig detta efter ditt första köp, dvs innan jag packar dagens sålda böcker. Jag kan vänta tills din lön/pension om du meddelar!

Jag reserverar mig för eventuella fel i annonsen!