Objektet har utgått.

Born To Run (Bok)

101 besökare

Annonsen är avslutad

225kr

 • Frakt
  • PostNord (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

"Att skriva om sig själv är märkligt ... Men i ett sådant här projekt har författaren avgett ett enda löfte, och det är att visa läsaren sitt inre. På sidorna som följer har jag försökt göra just det."
Bruce Springsteen, ur Born to Run

Under sju års tid har Bruce Springsteen i hemlighet skrivit berättelsen om sitt liv. Resultatet är Born to Run, en självbiografi präglad av samma uppriktighet, humor och svärta som finns i hans låtar.

Han skriver om uppväxten i Freehold, New Jersey, där fattigdom och faror satte igång hans fantasi, och om den dröm som väcktes första gången han såg Elvis Presley uppträda i tv. Han skildrar de tidiga årens kamp för att bli musiker, tiden som sångare på barer i Asbury Park och bildandet av The E Street Band. För första gången berättar han också om de personliga motgångar som inspirerat hans mest kända verk, inte minst varför låten Born to Run har en djupare innebörd än de flesta känner till.

Born to Run är en bok för alla som någonsin älskat Bruce Springsteens musik, men det är samtidigt mer än bara en rockstjärnas memoarer. Det är en bok för knegare och drömmare, föräldrar och barn, älskare och ensamvargar, konstnärer, galningar och alla som någonsin velat döpas i det heliga vatten vi kallar rock'n'roll.

Bruce Springsteen är musiker, född 1949 i New Jersey. Hans stora publika genombrott kom 1975 med albumet Born to Run, och sedan dess är han en av världens största och mest älskade rockmusiker. Born to Run är hans debut som författare.

ÖVRIGT:
Releasedatum: 20160927
Mediatyp: Bok
Bandtyp: Inbunden
Författare: Springsteen, Bruce
Översättare: MacQueen, Erik
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
Språk: Svenska
Omfång: 0 sidor
Upplaga: 1
Vikt: 500 gram
EAN: 9789127149380
Ginzanr: 737075