Att leda förändring. Hur svårt kan det vara? 9789163779381

167 visningar

279 kr

 • Frakt
  DHL 39 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

”Med ett positivt anslag lyckas Peter Nilsson förmedla utmaningarna kring förändringsprocesser på ett lättförståeligt, engagerande och användarorienterat sätt. Att ha kapacitet att både förändra och förändras blir idag allt viktigare, och tack vare bokens tredelade fokus - förändringsledaren, tonårsföräldern och idrottaren - är boken relevant för en stor målgrupp där alla kan känna igen sig. Som kommunikationsforskare ser jag hur boken
kan appliceras både inom och utanför organisationer för att skapa motivation och engagemang. Rekommenderad läsning för ledare, kommunikatörer och alla som är intresserade av att förändra sig själva eller människor i sin närhet."

Erik Modig, forskare på Handelshögskolan i Stockholm och författare till boken “Kontroll”

"Det är väldigt uppfriskande att läsa en bok som lyckas blanda en sådan taktil och äkta känsla med nya teknologiska grepp, genom QR-kodernas videoklipp. Peter Nilsson lyckas via dessa grepp visa på tydliga exempel, förstärka upplevelsen och underlätta pedagogiken.
Redan i inledningen känner jag igen mig i hinder som jag inte stannat upp och ifrågasatt. Nu inser jag att jag kan arbeta effektivt med de mest självklara bitarna för
att underlätta min egen utveckling. Peter ger dig verktyg från början till slut och du känner dig väl rustad att utföra de förändringar som krävs."

Mikael Hollsten, entreprenör, TV-profil och grundare
av företaget och varumärket Aldrig Vila.

Titel: Att leda förändring. Hur svårt kan det vara?
ISBN: 9789163779381
Bandtyp: Häftad
Språk: Svenska