Lenovo T570 - [Nypris 14 520kr]

219 visningar

8 490 kr

 • Frakt
  DHL 99 kr
  Avhämtning: Stockholm
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
  • Kontant
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Snabbfakta

Processortyp Core i7 7600U

Installerat RAM 8 GB

Lagringskapacitet 256 GB

Skärmstorlek 15.6 "

Upplösning 1920 x 1080 IPS

OperativsystemWindows 10 Pro 64-bitarsutgåva

GrafikprocessorIntel HD Graphics 520

Garanti: 2020-11-21 (Onsite Garanti från Lenovo)

Prestanda som du kan lita på

Lenovo ThinkPad T570 har snabbheten och effektiviteten hos sjätte generationens Intel® Core™-processorer så att du enkelt kan växla mellan dina favoritprogram – och få bättre produktivitet, kreativitet och underhållning på köpet.

Supersnabb SSD-lagring

Till skillnad från en vanlig mekanisk hårddisk har SSD-enheten (solid state drive) inga rörliga delar och fungerar snabbare – bland annat startar den nästan tre gånger snabbare, öppnar filer upp till 30 % snabbare och överför filer med 200 MB/s jämfört med 50–120 MB/s. Förutom att vara tystare är den också mer tillförlitlig, tålig och säker.

Testad för strid, byggd för framgång

Varje bärbar ThinkPad-dator genomgår 12 stränga tester i militärklass och fler än 200 kvalitetskontroller. Så du kan vara trygg i vetskapen om att din T570 klarar livets törnar och stötar.

Användarvänlig, företagsvänlig

T570 är enkel att konfigurera och distribuera och går dessutom snabbt att underhålla, uppgradera och skydda. Den bärbara företagsdatorn är konstruerad för att göra tillvaron (och jobbet) enklare för alla, från vardagsanvändare till IT-tekniker.

Underlätta jobbet långa arbetsdagar

Med två batterier och Power Bridge-teknik ger T570 dig större flexibilitet och upp till 16 batteritid på en enda laddning. Så nu behöver du inte släpa med dig en nädsladd eller leta reda på ett vägguttag var du än är.

För produktivitet och underhållning på språng

T570 väger runt 2 kg och är bara 22 mm tunn – bärbar utan att kompromissa med kapaciteten. FHD-bildskärmen på 15,6 tum ger skarp och färgintensiv bild – perfekt när du jobbar på språng eller slår dig ner i soffan för att titta på film.

Knivskarp bild, knivskarpt ljud

Konferenssamtal är en lätt mach med T570. Datorn har en HD-webbkamera som standard och dual array-mikrofoner som minskar bakgrundsljudet – perfekt när du ringer från ett rörigt kontor eller ditt favoritkafé.

Intel® vPro-teknik

Denna avancerade säkerhetsteknik ger nya produktivitetsförbättringar för mobila affärsanvändare och gör hantering på företagsnivå ännu mer bekväm och kostnadseffektiv. Nu kan du hantera, skydda, reparera eller hitta dina utspridda bärbara datorer ännu bättre, oavsett var du befinner dig.

Förbättrad TrackPad och TrackPoint

Vi lyssnar ständigt på våra kunder och har finjusterat TrackPad och TrackPoint på T570. Med förbättrad design som minskar hopp och avbrott vid rullning har dessa pekdon blivit ännu jämnare, smidigare och mer exakta. Tillsammans med det prisbelönta och ergonomiska ThinkPad-tangentbordet gör T570 ditt hårda arbete till en lätt match.