Objektet har utgått.

Dell Optiplex 7050 MFF i5-7500T 8GB 256GB SSD Intel HD630 W10Pro 3Yr NBD

367 besökare

Annonsen är avslutad

10 049kr

 • Frakt
  • PostNord (39 kr)
  • DHL (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ej specificerat
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Beskrivning:
Otroligt kompakt och innovativ design
Var flexibel: tack vare kraftfulla funktioner i ett imponerande litet format kan du optimera arbetsmiljön med OptiPlex 7050. Det nya All-in-One-stativet för Micro och flera olika monteringsalternativ ger mångsidiga och flexibla lösningar för alla tänkbara kontorsmiljöer. Stativ och fästen säljs separat.

Enkel åtkomst: den smidiga konstruktionen med verktygslös åtkomst via en avtagbar sidopanel gör det enkelt att komma åt systemkomponenter såsom hårddiskar och minne. På så sätt kan du enkelt uppgradera systemet så att det håller sig uppdaterat under många år.

Montera den utom synhåll: det nya OptiPlex Micro DVD/RW-höljet gör det möjligt att montera Micro-enheten direkt på väggen eller under skrivbordet, kombinerat med en DVD/RW-enhet. Det gör det enkelt att visa och dela data med systemet, samtidigt som Micro-enheten döljs på ett diskret sätt.

Kraftfull produktivitet. Mikroformat.
Kraften du behöver: 7:e generationens Intel® processorer upp till Core i7 är vår snabbaste OptiPlex hittills med 32 GB 2 400 MHz DDR4-minnesstöd för 2 400 MHz-minne. Dessutom stöder den 35 W- och 65 W-processorer som ger samma prestanda som mycket större stationära datorer.

Stöd för flera skärmar: du kan ansluta upp till tre skärmar till 7050 Micro om du köper en ytterligare videoport.

Smidig och snabb prestanda: avancerade PCIe- och NVMe-enheter ger ofattbart snabba start- och dataåtkomsttider. Denna text kommer från www.captech.se.

OptiPlex 7050 Micro med Intel® Unite™
Ökat samarbete. Ökad produktivitet.

Räkna med färre kablar och snabbare möten tack vare konferens- och samarbetsfunktioner som vem som helst kan få åtkomst till via ett trådlöst nätverk. Skapa ett säkert och lätthanterligt mötesrum med OptiPlex 7050 Micro som drivs med programvaran Intel® Unite™ som underlättar kommunikationen mellan olika team, bland annat när det gäller att dela innehåll, anteckna och överföra filer i realtid. Den delade bilden ger användarna möjlighet att ansluta, dela och visa innehåll. Du har möjlighet att markera delat innehåll och dra och släppa filer på ett enkelt sätt. Tillgängligt i vissa konfigurationer.

Tillförlitlig. Säker.
Arbeta på distans effektivt och säkert: tekniken Intel® vPro™ som tillval möjliggör fjärrhantering och avancerad Out of Band-hantering, vilket ger högre produktivitet och lägre risk.

En arbetspartner du kan lita på: OptiPlex 7050 är MTBF-certifierad och testad enligt militär standard. Den har tillförlitligheten och stabiliteten du behöver.

Heltäckande skydd: Dells avancerade Endpoint Security Suite ger ett omfattande och heltäckande skydd – centralt hanterat så att dina data och enheter hålls säkra.
Specifikationer:
Processor i5-7500T
Vikt 1180 g
Bluetooth Ja
Höjd 182.88 mm
Produktens färg Svart
Strömförsörjning 65W
Processorfamilj 7:e generationens Intel® Core™ i5
Internminne 8 GB
Rekommenderat operativsystem Windows 10 Pro
Kabel inkluderad AC
Lagringsmedia SSD
Typ av internminne DDR4-SDRAM
Kabelteknik 10/100/1000 Base-T(X)
Antalet Ethernet (RJ-45) anslutningar 1
Uttag för mikrofon/linje in Ja
Maximalt internminne 32GB
Minnesplatser 2x SO-DIMM
Antal HDMI portar 1
Altitud vid drift -15.2 - 3048 m
Omgivningstemperatur vid drift 0 - 35 °C
Temperaturintervall (förvaring) -40 - 65 °C
Fuktighet (förvaring) 5 - 95
Minneslayout 1 x 8 GB
Inbyggd kortläsare Nej
Djup 177.8 mm
Nätadapter