Objektet har utgått.

Microsoftr Office Mac Home & Student 2016 All Lng EuroZone PK Lic Online DwnLd C

311 besökare

Annonsen är avslutad

1 739kr

 • Frakt
  • PostNord (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

För 1 Mac Fullständiga installerade versioner av Outlook, Word, Excel, PowerPoint och OneNote Lagra filer i molnet med OneDrive
Office, gjord för Mac
Office Home & Business 2016 för Mac är designat för användare och små företag som vill ha Office med Outlook för e-post, kalendrar och kontakter. Det är det Office du känner till och litar på, uppdaterat för att dra nytta av den senaste Mac-funktionaliteten, däribland Retina-skärm och fullskärmsvisning.
Outlook
Hantera enkelt e-post, kalender, kontakter och uppgifter. Stöd för push-e-post hjälper dig att hålla inkorgen uppdaterad, visa konversationer i grupper med relaterade meddelanden, och visa kalendrar sida vid sida för planering.

Word
Skapa och dela dokument med proffsiga utseenden med de senaste verktygen för redigering, granskning och delning. Den nya fliken Design ger snabb åtkomst till funktioner och Smart sökning visar relevant kontextuell information från webben direkt i Word.
Excel
Analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med ett nytt användargränssnitt plus dina favoritgenvägar på tangentbordet. Utnyttja funktioner som Analysis Toolpak, utsnitt och formelverktyget för att spara tid, så att du kan fokusera på insikter.
PowerPoint
Skapa, samarbeta och presentera dina idéer effektivt med nya bildövergångar och ett förbättrat åtgärdsfönster för animeringar. Trådade kommentarer bredvid dina bilder hjälper dig att införliva feedback i dina presentationer. Föredragshållarvyn visar den aktuella bilden, nästa bild, anteckningar och tidur på din Mac, medan endast presentationen visas för din publik på den stora skärmen.
OneNote
Det är din egna digitala anteckningsbok där du kan ha anteckningar, idéer, webbsidor, foton och till och med ljud och bild, allt på ett ställe. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på väg någonstans, så kan du ta med dig allt vart du än är på väg och dela och samarbeta med andra.
Dina grejor när som helst, var som helst
Oavsett om du jobbar på din Mac, iPhone eller iPad har du direktåtkomst till dina dokument när som helst, var som helst med OneDrives molnlagring

Krav
Processorkrav
Intel-processor
Krav på operativsystem
Mac OS X 10.10
Minneskrav
4 GB RAM
Krav på hårddiskutrymme
6 GB HFS+ hårddiskformat
Bildskärmskrav
1 280 x 800 upplösning
Ytterligare systemkrav
För internetfunktioner krävs internetanslutning.
Microsoft-konto krävs.

ÖVRIGT:
Fabrikat: Microsoft
Tillv. artikelnr: GZA-00890
EAN: 0889842093476
Ginzanr: 1107529