Beskrivning

ZyXEL ES-105A är en 5-portars 10/100 Mbps Ethernet switch med automatisk anpassning av nätverkshastigheter (autosensing) för enkel anslutning av datorer, servers, skrivare, spelkonsoller och andra typer av enheter i hemmet eller i det mindre företaget.

Metallchassie
ES-105A är tillverkad helt i metall vilket gör produkten robust och hållbar. Ett chassie av metall kyler även bättre än plast och elliminerar behovet av fläktar.

Strömförbrukning
ES-105A saknar fläktar vilket gör produkten helt tyst, men även mycket strömsnål. ES-105A förbrukar maximalt 2,25W under belastning.

AnslutningarLAN-port (10/100 Mbps) (RJ-45)5 st

Vikt248 g

<3--------<3--------<3--------<3--------<3

Hej vad härligt att Du tittar in i min lilla Butik :)

Här hittar Du massor av pärlor och andra saker som Du behöva när Du ska tillverka dina egna smycken .Hos mig får du en personlig och trevlig kontakt och Du kan alltid fråga om det är något Du undrar över .
Mina många kunder är supernöjda över den fina kvaliteten på alla mina pärlor .
I min butik så kostar frakten inte mer än 30 kronor oavsett hur mycket du handlar. Det enda undantaget är om du väljer spårbar frakt och om du vill ha spårbar frakt så kan du bara skriva till mig så fixar jag det.

Hoppas att Du njuter lika mycket som jag av att pyssla med vackra pärlor . Om Du är ute efter nåt särskilt så fråga gärna :)

En sak till som kan vara bra att veta är att det är oerhört svårt, för att inte säga omöjligt, att få till den exakta färgen, glittret på pärlorna och glansen på olika metaller men jag hoppas att Du ska bli glatt överraskad när Du får ditt paket :)

Ha en fin dag och glöm inte bort att njuta av livet en stund mitt ibland alla måsten =
Andrea

Objektsnr 580473258

Visningar 1 947

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

ZyXEL Switch , helt ny i kartong !!!

Pris

69 kr

Stoned-by-Andrea

Visby, Sverige

5.0

Stoned-by-Andrea

Verifierad

Toppsäljare

2 734 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?