Objektet har utgått.

Epson Pro WF-4730DTWF*

450 besökare

Annonsen är avslutad

6 919kr

 • Frakt
  PostNord (Fri frakt)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  2 st
 • Om säljaren

Beskrivning

WorkForce Pro WF-4730DTWF

Hög kapacitet, snabb 4-i-1-enhet
Öka produktiviteten med denna v 4-i-1-enhet som är kompakt med ändå med hög kapacitet, snabb och kostnadseffektiv avsedda för utskrifter i affärskvalitet

A4 dubbelsidig utskrift 4-i-1
Snabb utskrift med 20 sidor/minut
500 sidors papperskapacitet

Förbättra din kontorsupplevelse med den snabba WF-4730DTWF. Dess kompakta och eleganta design gör att den passar de flesta kontor. Den kan tillgodose kraven på ett aktivt kontor med snabb dubbelsidig utskrift, 500 arks papperskapacitet och automatisk dokumentmatare. Den är även enkel att använda med NFC1, Wi-Fi, Wi-Fi Direct och Epsons kostnadsfria utskriftsappar2. Och med XL-bläck med hög kapacitet kan du skriva ut upp till 2 600 sidor i svartvitt4.

Översikt

Högfungerande utrustning
Skapa en mjuk och smidig kontorsmiljö med en automatisk dokumentmatare för 35 ark och två pappersfack som tar imponerande 250 ark var. Den ger den kvalitet som du behöver med Epsons PrecisionCore-skrivhuvudteknik som ger laserliknande utskrifter. Dela och organisera dokument med Skanna till: e-post, molnet, FTP och nätverk.

Kompakt och ändå mäktig
Den eleganta, effektiva och kompakta WF-4730DTWF har en pekskärm på 6,8 cm.

Snabba upp verksamheten
Se till att ditt företag fungerar effektivt med snabba utskriftshastigheter i affärskvalitet på 20 sidor/minut3 i både svartvitt och färg och snabb dubbelsidig utskrift.

Låga driftskostnader
Uppnå professionella dokument som tål vatten, smuts och överstrykningspennor med Epsons DURABrite Ultra-bläck. Bläcken ger valuta för pengarna och levereras separat, så att du alltid bara behöver byta ut den färg som används. Dessutom kan du skriva ut upp till 2 600 sidor i svartvitt och 1 900 färg med XL-bläckpatronerna4.

Utskrift på distans
Skriv ut från var som helst på kontoret med Wi-Fi-anslutning eller använd Wi-Fi Direct för att skriva ut från kompatibla trådlösa enheter utan ett Wi-Fi-nätverk. Du kan även skriva ut via NFC bara genom ett enkelt tryck med en kompatibel Android-enhet på skrivaren1. Dessutom finns Epsons kostnadsfria appar för mobila utskrifter och lösningar, inklusive Email print som gör att du kan skicka objekt för utskrift från nästan var som helst i världen2.

Viktiga funktioner

Skriva ut, skanna, kopiera och faxa
4-i-1-enhet med snabb dubbelsidig utskrift
Snabba utskrifter i affärskvalitet
20 sidor/minut i både svartvitt och färg3
Anslutningsmöjligheter
Wi-Fi, Wi-Fi Direct, NFC1 och Ethernet
Skriv ut fler sidor med XL-bläckpatroner
2 600 sidor i svartvitt och 1 900 sidor sidor i färg med XL-bläck4
Epsons kostnadsfria appar för mobila utskrifter2
Frihet att skriva ut och skanna överallt2

1. Kräver en NFC- och Wi-Fi Direct-aktiverad enhet med Android OS 4.0 eller senare. Appen Epson iPrint måste hämtas från Google Play. 2. Epson iPrint kräver en trådlös anslutning och Epsons utskriftsapp. Epson Email print, Epson Remote Print Driver och Epson scan-to-cloud kräver en internetuppkoppling. Mer information och en lista med de språk och enheter som stöds finns på www.epson.se/connect 3. Bestäms i enlighet med ISO/IEC 24734 som visar genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för normal enkelsidig A4-utskrift. Mer information finns på www.epson.eu/testing 4. Den genomsnittliga utskriftskapaciteten grundas på ISO/IEC 24711/24712. Den verkliga utskriftskapaciteten varierar beroende på hur utskrifterna ser ut och på användningsförhållandena. Mer information finns på www.epson.eu/pageyield

ÖVRIGT:
Fabrikat: Epson
Tillv. artikelnr: C11CG01402
EAN: 8715946629100
Ginzanr: 1113088