Den stora Andra Världskriget-boxen (6 DVD)

44 besökare

499 kr

 • Frakt
  • PostNord (39 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  Fler än 10 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Med livet som insats (1940)
Max är illegal vapenhandlare och bor tillsammans med Wanda som egentligen är spion för diktaturen där de bor. Av Alf Sjöberg med Anders Henrikson, Aino Taube, Åke Ohberg och Hampe Faustman.

En vår i vapen (1943)
Kalle och hans rival Gustav ska mobiliseras och transporteras till norska gränsen. Där fortsätter deras rivalitet, denna gång om bonddottern Inga. Av Gunnar Skoglund med George Fant, Kotti Chave, Gaby Stenberg.

På liv och död (1943)
En tågolycka inträffar i övre Norrland. På turisthotellet talar man om eventuellt sabotage. En pluton skidburna jägarsoldater ligger förlagda i närheten. Av Rolf Husberg med Birgit Tengroth, Nils Kihlberg, Hasse Ekman.

Det brinner en eld (1943)
Ett främmande lands militärattaché är en mycket uppskattad god vän till en teaters ensemble. Vid en morgonrepetition får de veta att deras land är ockuperat och militärattachén blir något mot sin vilja kommendant. Av Gustaf Molander med Inga Tidblad, Lars Hanson, Victor Sjöström.

Mitt folk är icke ditt (1944)
Landet ockuperas av främmande makt och befälhavaren för ockupationsstyrkorna inleder ett kärleksförhållande med en konsertpianist som har ena foten i motståndsrörelsen. Av Weyler Hildebrand med Sonja Wigert, Gunnar Björnstrand och Håkan Westergren.

Den osynliga muren (1944)
I ett land som är ockuperat av en främmande makt begås ett attentat på en järnvägsstation. En av dem som hinner undan är Paul Brandt. Utanför stationen tar en utländsk kvinna kontakt med honom. Av Gustaf Molander med Håkan Westergren, Inga Tidblad, Karl-Arne Holmsten.

SKÅDESPELARE:
Inga Tidblad
Lars Hanson
Victor Sjöström
Sonja Wigert
Gunnar Björnstrand
Håkan Westergren
Anders Henrikson
Aino Taube
Åke Ohberg
Hampe Faustman
George Fant
Kotti Chave
Gaby Stenberg
Birgit Tengroth
Nils Kihlberg
Hasse Ekman
Karl-Arne Holmsten

ÖVRIGT:
Releasedatum: 20161128
Mediatyp: DVD
Antal skivor: 6
Produktionsland: Sverige
Åldersgräns: 15 år
Region: 2
Distributör: Studio S
Bild: B&W
Språk: Svenska
Text: Svenska
Ljud: Dolby Digital
EAN: 7350036726539
Ginzanr: 361665

EXTRAS:
Massor!