Auktionen är avslutad

Darkman (Sam Raimi's kultklassiker på Laserdisc)

108 visningar
 • Slutpris 210 kr
 • Slutade 26 maj 19:39 Avslutad
 • Bud () 21 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: crown101
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

All info hittar du lämpligen på fotot från omslagets baksida...

Rensar ut min Laserdisc-samling eftersom det var minst 10 år sedan jag hade en fungerande Laserdisc-spelare (därför har jag inte kunnat provspela skivorna och kontrollera kvalitet eller om det finns "Laser Rot" osv... men skivorna har förvarats svalt på hyllor i min källare så det borde minimera riskerna. Men någon garanti för felfria skivor vågar jag inte ge). Ett tips är att besöka lddb.com där information priser på amerikanska begagnat-marknaden och risk för "laser rot" oftast finns inrapporterad.

Med tanke på att omslagen ofta är av hög kvalitet med tjock kraftig papp och högglans tryck m m så funkar skivomslagen mycket väl som konst oxå (har sparat undan en bunte favoriter för detta syfte själv). Ikea t ex har ramar som är gjorda för att kunna ha vinylomslag snyggt på väggen.
Bilderna gör inte alltid omslagen rättvisa p g a blänk från lampor osv i den högglansiga ytan (ytterst få har några små skavanker, har du kompletterande frågor om skick hör av dej).
Vinner du flera av mina auktioner kan samfrakt ordnas (hör gärna av dig om samfrakt önskas, jag lägger upp ganska många annonser åt gången så jag kan missa något i mängden). Samfrakt kan bara ordnas om du betalar med Swish (jag har inte tid/möjlighet att krångla med bankkonton och annat strul). Alla Blu-Ray, DVD och Laserdisc i mina auktioner har mycket fin kvalitet (om inte annat nämnts tidigare i annonstexten), åtminstone innan de hamnar i t ex PostNords händer... så eventuella fraktskador eller "försvunna" paket kan jag ej hållas skyldig för. Jag fotograferar paket med namn och adress och porto m m och skickar gärna sms eller e-post med "bildbevis" om så önskas