Objektet har utgått.

Pratar Så Fort Jag Kan - Från Gilmore Girls Till Gilmore Girls (Bok)

107 besökare

Annonsen är avslutad

175kr

 • Frakt
  • Posten (29 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Paypal
 • Lagerstatus
  0 st
 • Om säljaren

Beskrivning

Pris: 175 kr
OBS! Detta objekt skickas inom 3-6 vardagar.

BESKRIVNING:

"Den här boken innehåll några historier ur mitt liv: de osäkra uppväxtåren, de följande förvirrade singelåren, och de mer tillfredställande yrkesåren. Och hur det var att bli tillfrågad att spela min absoluta favoritkaraktär igen. Övrigt innehåll: berättelser från livet på en husbåt, killar man träffar på prisceremonier, och hur jag blev tillfrågad att vara rumpmodell. En ledtråd: Alla tre gjorde mig sjösjuk."
Lauren Graham

Lauren Graham är mest känd från succéserien Gilmore Girls, där hon i sju säsonger spelade den ensamstående mamman Lorelai Gilmore. Nyligen återvände hon till den bejublade rollen i Ett år med Gilmore Girls, som blev ett efterlängtat återseende för alla trogna fans.
I Jag pratar så fort jag kan bjuder Lauren på ett antal kapitel ur sitt liv - från uppväxten och de första trevande försöken i skådespelaryrket till när hon åratal senare frågar sig själv "Har jag blivit någon nu, eller?".
Lauren avslöjar också detaljer från sitt liv som singel i Hollywood och hur man hanterar att vara "för gammal" vid fyrtiofem. Sist men inte minst finns utdrag ur den dagbok hon förde under inspelningarna av Ett år med Gilmore Girls.
Jag pratar så fort jag kan är en memoar i essäform. Att läsa den är som att titta på Gilmore Girls, eller som att bli uppdaterad av sin bästa kompis: mycket skratt och roliga historier och, givetvis, mycket prat.

LAUREN GRAHAM (f. 1967) är skådespelare, författare och producent. Mest känd är hon från tv-serierna Gilmore Girls och Parenthood. Hon har även skrivit en bästsäljande roman och har en examen i engelska från Barnard College. Lauren bor i New York och i Los Angeles.

"I övrigt ger boken en intressant inblick bakom tv-seriekulisserna samt Hollywood i stort. Sammanfattningsvis är det en trevlig och snabbläst biografi. "

Daniel Gustavsson, BTJ

ÖVRIGT:
Releasedatum: 20170822
Mediatyp: Bok
Bandtyp: Inbunden
Författare: Graham, Lauren
Översättare: Gahne, Mia
Förlag: Lind & Co
Språk: Svenska
Omfång: 227 sidor
Upplaga: 1
Mått (bxhxd): 145x217x20 mm
Vikt: 444 gram
Illustrerad: Ja
EAN: 9789174619324 Se hela beskrivningen
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×