Auktionen är avslutad.

Bättre bilder med Canon EOS digitala systemkameror

37 besökare
 • Slutpris 100 kr
 • Slutade 30 okt 17:50 Avslutad
 • Bud () 1 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Stuffe54
 • Frakt
  • PostNord (54 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Bättre bilder med Canon EOS digitala systemkameror. Boken är skriven av yrkesfotografen Peter Forsgård och journalisten Jukka Kolari.

Trots det "gröna läget" som automatiserar inställningarna på systemkameran så ser Canon behovet av en fotoguide bland kunderna. Boken "Bättre Bilder" är den perfekta guiden för personer som vill ha tips och råd om hur man bäst använder och lär sig inställningarna på sin systemkamera. Boken är pedagogisk och lätt att ta till sig samtidigt som den innehåller djupgående information om de fotograferings- och inställningsmöjligheter som Canons EOS systemkameror har.

”För en självlärd hobbyfotograf som mig är det här ett perfekt komplement till mina kunskaper. En guide att använda när inspirationen tryter. Boken går sådär lagom in på djupet och täcker upp de frågor som man oftast ställs inför när man fotar. Här finns tydliga exempelbilder, ritningar och diagram och är väldigt pedagogisk och lättläst, något i alla fall jag uppskattar.”

I boken finns även lättfattliga beskrivningar av fotograferingens grunder med allt från att bestämma bländaren och exponeringstiden till att ställa in ISO-talet och vitbalansen. Dessutom finns många fotograferingstips samt fotograferings- och kameraterminologi.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 220/160 mm
Ryggbredd ca 10 mm
Vikt ca 360 gram
Sidantal 112
Författare Jukka Kolari och Peter Forsgård
Förlag Habakuk Books Oy
Språk svenska
Utgivningsår 2009 (tredje reviderade upplagan)
ISBN 978-952-5668-28-5

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett förstärkt brev med Posten som kostar 54 kr. För brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant...Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!