F BL 51b **. Månlandning Specialblock STOCKHOLMIA 2019.

549 visningar

120 kr

 • Frakt
  PostNord 15 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Kontant
  Betalningsvillkor
 • Lagerstatus
  1 st
Beskrivning

KÖPVILLKOR

Välkommen som kund hos Samlartorget Sverige AB.

Vi samfraktar alla ordrar som är beställda samtidigt, det är viktigt att samtliga objekt läggs i varukorgen innan du checkar ut. Och du betalar endast för den dyraste frakten. Tyngre objekt skickas med DHL.

Sedan 2019 så använder vi KLARNA som betalningsmetod, detta för att du som kund skall få fler betalningsalternativ, exempelvis avbetalning och kortbetalning. DET ÄR VIKTIGT ATT DIN BESTÄLLNING GÖRS MED ALLA OBJEKT SAMTIDIGT FÖR ATT SYSTEMET SKALL KUNNA HANTERA SAMFRAKTEN.

Om Klarna ej fungerar för dig eller du köper på våra auktioner välj då ”kontant” som betalning och/eller maila oss så löser vi en betalning för dig.

Exempelbilder: I flera fall, tillexempel på postfriska märken visas en så kallad exempelbild, detta gäller även i stor utsträckning på häften, block, årssatser och kataloger. Vi levererar märken av bra samlarkvalité och önskar du en bild på det du funderar på att köpa kan du alltid maila och be om en bild. Objekt med beskrivna stämplar samt klassiska märken räknas som unika objekt och har därmed en unik bild.

Auktioner: Önskar du fler bilder eller har frågor angående auktioner så vill vi ha dessa förfrågningar senast 4 dagar innan auktionen avslutas.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welcome as a customer at Samlartorget. FOREIGN BUYERS!

Shipping prices apply currently on Swedish buyers. If you are from abroad please select ”kontant” as payment and we will send you an invoice with the total amount and correct shippingcost. If you have any questions regarding an order please contact us before you place it.

Köpvillkor se ovan

;