Beskrivning

4000st Transparent Vatten kristaller Vattenpärlor 1cm

Ej svällda: 2-3mm
Svällda: 10-20mm

Dessa klara vattenpärlor ser inte bara snygga ut, utan de minskar mängden vatten som en växt behöver för att få näring! Perfekt för avkoppling som en stressbollleksak. Även för att fylla på din favorit fotmassager och använda som badpärlor!

Du får en påse med klara miniatyrpärlor. För att växa till pärlor, tillsätt bara vatten och låt vattenpärlor sitta tills de är runda släta eleganta pärlor. Vasfiller klara vattenpärlor är gjorda av giftfri superabsorberande tvärbunden polymer.

Oavsett om det är för ditt vardagsrum eller ett bröllopsmynt, ser dessa klarvattenpärlor bra ut var du än placerar dem. Pärlor är också en bra sensorisk leksak som sensoriska bollar för dem med sensorisk bearbetningsstörning. Ta bara en handfull vattenpärlor och hjälper omedelbart med avslappning och stressreducering. Om du verkligen är i behov av en stressboll kommer dessa vattenpärlor och vattenpärlor att kännas som tillbehör för massageterapi.

När de släta vattenpärlorna är fullvuxna håller dessa pärlor upp till 4 månader med kontinuerlig vattning. Vattenpärlor kan också krympas ner och odlas igen när som helst. Använd dessa klara vattenpärlor som en vasfyllning och gör dem till bordets mittpunkt för bröllop.
Varje beställning inkluderar en 1 pund påse (1 lb.) med små jordpärlor. Sänk dem helt enkelt i vatten och efter ett par timmar har du unika eleganta vasfillers i form av stora klara vattenpärlor.

Dessa klara gelévattenpärlor utan dålig lukt är ofarliga för människors hälsa och miljö.

Klara vattenkristallpärlor ser inte bara vackra ut var du än placerar dem, utan kan behålla en mängd vatten som en växt behöver för att få näring.

Vattenpärlor kan fungera som ett intressant sätt för avkoppling att njuta av en fotmassage eller ta en dusch, vilket ger en behaglig beröringskänsla.

Lämplig för bröllopscentrum, vardagsrumsdekoration, ljus, vasfyllmedel, växtdekoration, etc.

När de återanvändbara klarvattenpärlorna väl är fullvuxna kan de hålla länge med kontinuerlig vattning. Dessa klarvattenpärlor kan också krympas ner och växa igen när som helst.

Uppmärksamhet:
Vänligen håll borta från barn under 3 år, låt dem leka under vuxens uppsikt.

Förpackningen innehåller:
4000 st/påse

Objektnr 638 334 022

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 10 aug 11:02

4000st Transparent Vatten kristaller Vattenpärlor 1cm

Pris

89 kr

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 282 omdömen

Läs omdömen