Auktionen är avslutad.

DVD CD förvaring burkar 11st elektronikprojekt superskapare *FABRIKSNYA*

52 besökare
 • Utropspris 50 kr
 • Slutade 14 apr 21:31 Avslutad
 • Bud 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • Schenker (75 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Burkar för förvaring av DVD/CD

HELT FABRIKSANYA, bara legat i förråd. Speciellt Köpta för förvaring av CD-DVD men blivit över. Svårt att hitta lösa vad jag vet.

* Mycket populära förvaringsburkar.
* Även perfekta för arkivering på smidigt sätt, backuper som man vill ha kvar men inte använder så ofta för filmer, filer, data, bilder, program men som ändå skall behållas. Mycket smidig förvaring.

* Kan även användas av superskapare för olika konstnärliga projket
* Kan användas för elektronikprojekt - kul som inbyggnadslåda för blinkande projekt med led o annat (för den som är lite händig och kan fästa kretskort mha distanser t.ex.) ... sätta LED runt i kåpan för rinnande ljus med sladd och snabbkontakt till kretskort som man sätter i botten.

Det går ju att skruva fast botten på vägg/i tak montera något och sedan används transp kåpa som en "lampskärm" med bajonettfattning för att komma åt innehållet, t.ex. kretskort.

Dock tänka på att borra med försiktig hand så klart, om man skall borra.

KAN BYTAS UT MOT ANNAT NÄR SOM HELST !!! PASSA PÅ !

TF SÄNKT
Utrop UNDER 10kr/st

Normalt utrop 15kr/st för lilla (rymmer 10 cd/dvd)
Normalt utrop 20 kr/st för stora (rymmer 25 cd/dvd)
25 kr för extra stora som rymmer 100 cd/dvd

Bra att förvara cd/DVD efter kategorier inom film (serier) t.ex. som man spelat in från TV på hdd och bränt på DVD i samma apparat (kombinerad hdd/dvd-brännare), musik, bra att kunna ta med sig skivor (filmer, data, bilder) man är rädd om eller brännbara när man skall någonstans. Lagra minnesbilder i olika kategorier olika burkar. Jättesmidigt. Bajonettfattning på lock som bara vrids för öppning/stängning.

Perfekt även för viktiga skivor man behöver ha tillgängliga men inte använder så ofta. Bästa komprimerande förvaring att ha.

4 st rymmer ca 25 skivor (gråa)
6 st rymmer ca 10 skivor (svarta)
1st rymmer 100 skivor , se Bonus

Bonus 1st "beg" (bara stått med skivor i som förvaring- inga skivor medföljer). rymmer ca 100 CD/DVD. Frakten påverkas ej av bifogad bonus. EJ MED PÅ BILD. Lite skvanker kan ev finns efter garderobsförvaring. Det är inga museiföremål.

Viktigt

AUKTIONER KAN TAS BORT INNAN SLUTDATUM, SÅ LÄNGE BUD INTE LAGTS. SÅ OM INTRESSE FINNS FÖR VARA BÖR BUD LÄGGAS I TIDIGT SKEDE, I ANNAT FALL KANSKE DEN INTE FINNS T.EX. I ER MINNESLISTA LÄNGRE. MAN KAN INTE FÖRVÄNTA SIG/RÄKNA MED ATT VARAN FINNS UTE TILL SLUTDATUM.

Säljaren tar inte ansvar för att innehållet i böckerna, kläder passar i storlekar, innehåll/funktion i obruten fp, motsvarar era förväntningar, transportörens hantering.
Reservation för ev felskrivningar.

Försöker att beskriva varan på bästa sätt.

Samfraktar.

Betalning skall vara mottagen inom 3 bankdagar, efter avslut.

Varan skickas efter mottagen betalning. Där vara går som paket kommer kollinr skickas, så fort paketet är inlämnat.

Välkommen att buda