Retro större ställ med korgar trådkorgar stativ förvaring 74 cm högt 34 cm brett

38 besökare

725 kr

 • Frakt
  Mer info
 • Slutar
  12 december 16:51
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Välkommen till Petmaja!

Här samsas antikviteter med retroprylar samt industridesign och lantlig inredning. Min förhoppning är att du - oavsett vilken stil du valt att inreda med - ska hitta något som passar hemma hos dig, så titta gärna runt bland mina övriga annonser.

Denna annons avser ett stativ med 4 st trådkorgar. Om jag minns rätt brukade liknande förvaringskorgar sitta i ex vis en städskrubb på 70-talet. Idag används de bl.a. som ett öppet skafferi monterat på köksväggen. Det finns säkert massor av andra användningsområden också. Stativet är 74 cm högt och 25 cm brett, korgarna mäter 34 cm * 16 cm * 11 cm. Hyllan är i mycket fint skick utan skador. Titta på bilderna förstora gärna.

Betalar gör du antingen via Swish eller till bankkonto i Swedbank inom 5 vardagar efter köp. Om du köper flera varor av mig så sampackar jag om det är möjligt. All information kommer i Traderas automatiska vinnarmejl.

Jag skickar helst med Schenker, då deras försändelser är spårbara och försäkrade. Större försändelser sänds med Bussgods. Jag packar mycket väl och väljer gärna ett större paket med mera emballage för säkerhets skull.

Petmaja bedrivs som företag och jag har F-skattesedel. Eftersom jag säljer begagnade varor tillämpas vinstmarginalbeskattning (VMB) och du kan inte dra av momsen på detta köp. Som säljare är jag naturligtvis angelägen om att du ska bli nöjd! Som köpare har du enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ta i så fall kontakt med mig så får du information om hur du går till väga. Du betalar då returfrakten och packar varan väl.

Har du frågor? - Skicka gärna ett mejl!