Habo siffran 5 Brunoxid nummerskylt fasadsiffra husnummer

39 visningar

89 kr

 • Frakt
  PostNord frimärke 54 kr
  DB Schenker 59 kr
  Mer info
 • Slutar
  29 september 12:01
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

som synes på bilder
Husnummer och bokstäver tillverkade i mässing från Habo. Levereras med skruv, plugg och 10 mm distans.

Varumärke Habo
Art.Nr. 26120
Färg Brunoxid
Utförande Siffra 5
Höjd 205 mm
Typ Siffra
EAN-nr 7 17900261206

----

vikt 300 gram

----

Nedstående text ingår i avtalet du ingår när du handlar av mig:
Automatiskt vinnarmejl med betalningsuppgifter skickas vid köp.

Som Kund finns en adress som PostNord levererar till på Traderas sida? Eventuellt ytterligare frakt i de fall posten returneras till mig betalas av kund.
Du betalar INGENTING fören du är klar med alla dina köp om du önskar Samfrakt.

Du är medveten om att jag INTE är snabb vid leveranser, då jag bor på landet och har långt till brevlådan. (du kan vänta minst 5 arbetsdagar, och sedan hör du av dig till mig om försändelsen inte kommit fram) Kan därför inte skicka snabbt till födelsedagar och annat.

Jag fotograferar ALLA försändelser innan dem läggs på brevlådan så att du som köparen skall veta att varan/varorna är skickade. De flesta försändelser kommer fram men de senaste åren har Postnord blivit sämre på att leverera, så post kan försvinna, vilket du är medveten om. Är du rädd om din vara/varorna kan du be mig skicka försändelsen med andra alternativ som Schenker som i alla fall är spårbart och vid förlust återbetalas värdet. Det ligger på kund att be om säkrare och då dyrare leveranssätt, jag anger billigaste frakt. Försvinner varan på vägen hem till dig har inte jag råd att ersätta detta.

Jag skickar INGET innan jag kan se pengarna. Inte heller kan jag skicka någon vara om jag inte vet från vem pengarna kommer. Använd därför ditt Tradera alias.

Snabbast betalning sker med Klarna, det går även bra att välja Klarna vid samfrakt då jag kan återbetala portot på Traderas sida, med förbehållet att du meddelat mig att du önskar Samfrakt. Swisha går bra dock går det till min man som kan ta någon dag på sig att kolla upp pengarna.

Kontakt med mig sker endast på min mejladress då mobilen går till min man, som visserligen vidarebefordrar meddelande men det tar extra tid.

Vid eventuella felaktigheter, eller innan du lämnar mig ett rött omdöme förväntar jag mig att du först ger mig en chans att lösa frågan.

Jag har överseende med att du som kund kan ångra ditt köp, men meddela detta på en gång så jag kan kreditera kostnaderna hos Tradera, eller som alternativ kan du betala avgifterna som Tradera tar av mig för annonsen.

Vi röker inte men har katt.