Auktionen är avslutad

BUTCHERS BLOCK! D-C-FIX film 210x90cm för köket,möbler,dekoration mm

19 visningar
 • Utropspris 29 kr
 • Slutade 6 jul 13:00 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  PostNord 89 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

UNDER HALVA BUTIKSPRISET!!

BUTCHERS BLOCK/SLAKTARBÄNK!

Fynda! D-C-FIX (346-5031) original från TYSKLAND. Självklistrande tålig halvblank plastfilm med mönster av klassisk slaktarbänk, för omklädning bänkskivor, möbler, garderober, dörrar, luckor mm. 210 x 90 cm.

SAMFRAKT ÄR OKEJ!

Finns även 45 cm bred x 2 meter lång (200-2610)

Perfekt sätt att klä om en ful dörr, garderopsdörr eller skåpsluckor. Som du ser på bild två så är det lättast att vara två. På adressen/länken nedanför visas det på YouTubehur du skall göra + en del bra tips och inspiration.

Vikt ca 500 gram (exklusive emballge).

Butikspris: 59 - 89 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris och fast pris som ligger långt under ordinarie priser. Önskas fler rullar eller andra längder så hör av dig så kan vi ställa ut fler auktioner (om vi har kvar).

Se bilder. Färgen stämmer bäst på bild 1 och 4. Artikelnumret som du har i parentes kan användas för att söka på D-C-FIX:s hemsida.

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset.

Samfrakt är okej. Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballge/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen). Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmail skickas efter auktionen utan all information för betalnnig finns i Traderas vinstmail. Meddela mig när betalning gjorts för snabbare leverans! Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd