Beskrivning

Oanvänt

Bruna dressingbägare tillverkade av kraftpapper med PE-beläggning. Rymmer 6cl och passar såväl för dressingar som till andra tillbehör. Naturnära bägare som klarar både kyla och värme bra

Volym 6cl

100st bägare med lock

Vi samfraktar vid köp av fler varor och du betalar endast frakt för den vara som har högst fraktpris angivet. Vi förbehåller oss rätten att välja lämpligast fraktsätt vid köp av fler varor. Vid vikt över 2kg skickar vi alltid med Schenker.

*****************************************************************

OBS!! STÄNG FÖR UTLEVERANSER 6-16 JUNI
Det innebär att beställningar som görs under denna period skickas först den 17/6

Om du har frågor svarar vi oftast inom en timme, även under helger. Får du inget svar, kolla din skräppost (speciellt om du använder hotmail). Vi svarar alltid!

Betalning: Om inget annat avtalats ska varorna betalas inom 3 dagar. Vid utebliven betalning på auktioner debiteras 75:- i hanteringsavgift. Buda inte om du inte har tänkt att fullfölja affären!

*****************************************************************

Ångerrätt vid distanshandel

Vid distanshandel har du som är konsument alltid 14 dagar på dig att ångra ditt köp i enlighet med gällande konsumenträttslagstiftning.

Ångerrätt innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller någon av dig angiven person tagit emot den beställda produkten (ångerfristen).

När Kunden ångrar sitt köp betalar Kunden själv kostnaden för returfrakten.

OBSERVERA ATT EJ UTHÄMTADE PAKET INTE RÄKNAS SOM ÅNGRAT KÖP OCH DEBITERAS MED 300 SEK.

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?