Beskrivning

Oanvänt
NY Vattenkran luftbubblare, 380° vridbar kran-strålregulator, vattenbesparande skärmstrålningsregulator, blandmunstycke 2 strålar, universella barriorer för kranar kök/badrum, rostfri | Nypris 259kr

Kompatibilitet: Vridbar kran jetregulator är kompatibel med de flesta kranar. (Lämplig typ: 22 mm och innergänga kran 24 mm) levereras med brickor för bättre tätning.

Innovativ rotationsdesign: Kranluftaren är designad med en rörlig metallarm, kan användas med 1080 graders rotation, den sträcker sig in i varje hörn av diskbänken för enkel rengöring.

Två-vattenflödesläge: Gematorkranarna kan justeras till två olika vattenflödeslägen: mjuk bubbelström och kraftfull sköljspray. Vrid bara munstyckssektionen för att ändra vattenflödesläget.

Högkvalitativt kranfäste: Huvuddelen av kranens strålningsregulator är gjord av högkvalitativ koppar, som inte är lätt att föda fram bakterier och är hållbar. Den är kombinerad med gummitätningsringar och kommer inte att läcka vatten. Hållbar och ljus som ny.

Enkel installation: Sprayfilterkranen är kompatibel med de flesta kranar och kan installeras direkt på kranar med en utvändig gänga på 22 mm eller en 24 mm invändig gänga. Om den inte passar din kran eller har problem, skicka oss ett e-postmeddelande. Vi kommer definitivt att hjälpa dig att lösa problemet

OBS, glöm ej välja önskat leveransalternativ när du betalar varorna.

-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-

- Samfraktar så kolla gärna våra övriga annonser för fler fynd!
- Varor skickas normalt inom 3 - 5 arbetsdagar (ej helger)
- Lämnas till ombud förmiddagar Måndag, Onsdag och Fredag!
- Enligt Traderas regler är bud bindande, därför lämnar vi ett negativt omdöme vid utebliven betalning.
- Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Om du köper varor av oss får du:
- God service och kommunikation, även efter köp!
- Alltid nöjd-kund och funktionsgaranti!
- 14 dagars ångerrät (varan skall vara i urspungligt skick och returfrakt bekostas av köparen)

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?