Beskrivning

Begagnat
Umbra Otto tvålpump. Knappt använd. Designer märke inköpt i Åhlens Nypris: 399 kr

Vanlig handtvål som inköpes i mataffär kan användas för att fylla på. Bara att välja vilken doft och kvaliet man tycker om. Allt funkar. Kan även spädas ut med vatten för att spara pengar.
(Typ 20% handtvål och resten vatten...)

Beröringsfri sensorisk teknologi: Ottos beröringsfria teknologi minskar spridningen av bakterier och bakterier som människor kommer i kontakt med jämfört med manuella tvålpumpar eller tvål.

Stor kapacitet: Otto-skummande tvål har en kapacitet på 9,5 oz (280 ml) och ger ett ekonomiskt sätt att använda flytande tvål; kombinera 1-dels flytande tvål eller desinfektionsmedel med 5-delar vatten, eller fyll på med skummande tvållösning

Lätt att fylla: Ottos dubbla LED-indikatorer lyser när strömmen är på och när batteriet är lågt; den genomskinliga tvålbehållaren gör det enkelt att övervaka tvålnivåerna, och den stora öppningen gör påfyllning enkel och utan smuts

Miljövänlig: Otto hjälper till att minska avfallet genom att tillhandahålla precis rätt mängd tvål, med två inställningsalternativ för att justera volymen.

Kräver fyra AAA-batterier (ingår ej)

Längd: 9cm
Vidd: 11cm
Höjd: 25cm
Volym: 280 ml

Köparen accepterar frakt pris vid köp
Säljs i befintligt skick. Lycka till med budandet. Mvh
PS. Rensar ut lite allt möjligt nu till hösten. Se gärna mina andra annonser :-P

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?