Auktionen är avslutad

Ellos, Handdukar, Elise 6 st A better choise, Blå, Bomull

 • Avslutad 31 maj 14:05
 • Utropspris 550 kr
 • Frakt Annat fraktsätt 69 kr, DB Schenker 79 kr
 • Säljare Sellpy (159114) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Ellos, Handdukar, Elise 6 st A better choise, Blå, Bomull

17 visningar
 • Utropspris 550 kr
 • Slutade 31 maj 14:05 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  Annat fraktsätt 69 kr Säljaren erbjuder ett alternativt fraktsätt. Vänligen se objektsbeskrivningen för mer info.
  DB Schenker 79 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Plusgiro/Bankgiro
Beskrivning

Märke: Ellos
Typ: Handdukar
Modell: Elise 6 st A better choise
Färg: Blå
Material: Bomull
Övrigt: Mått i cm: 52x70, 70x140

Varan är ny i originalförpackning eller med prislappen kvar.

Information från säljaren:
Inköpt: Februari 2019
Kommentar: OBSERVERA NYA!! Setet innehåller 2 handdukar 30x50 cm, 2 handdukar 50x70 cm och 2 badhanddukar 70x140 cm. Vikt 500g/m2!

Annat fraktsätt - Citymail

Bor du i Citymails täckningsområde har du möjlighet att få denna vara levererad av Citymail. Notera att Citymail inte levererar i hela Sverige.

Betalning:
Betalning sker med kort eller Bankgiro på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!