Beskrivning

Unisex|

Polariserade glasögon med Sportig design

Dessa sportiga solglasögon är designade för att möta de specifika behoven hos aktiva och sportiga människor. Oavsett om du ägnar dig åt löpning, cykling, vandring, golf eller andra utomhusaktiviteter, har vi solglasögon som är perfekta för dig.

Vi förstår vikten av att ha rätt utrustning när du är aktiv, och våra sportglasögon är inget undantag. De är utrustade med specialdesignade linser som ger 100% UV-skydd och minskar bländning från solen, så att du kan ha klart och skarpt synfält under hela din träning eller aktivitet. Detta hjälper dig att upprätthålla fokus och prestation samtidigt som du skyddar dina ögon från skadlig strålning.

Våra sportglasögon har också en robust och tålig konstruktion som tål påfrestningar och rörelse. De är lätta, bekväma och sitter säkert på plats, även under intensiva träningspass. Du behöver inte oroa dig för att de ska glida av eller vara i vägen när du är i full fart.

Förutom funktionalitet och skydd erbjuder våra sportiga solglasögon också en sportig och modern design. Vi har ett brett utbud av stilar och färger som gör att du kan uttrycka din personliga stil och samtidigt se fantastiskt ut under dina sportaktiviteter.

  • Färg ram: Svart
  • Färg glas: Svart


ALLA VÅRA PRODUKTER SKICKAS FRÅN VÅRT EGNA LAGER!

International buyers from outside EU, please contact us before making an order, we need to adjust the cost for the shipment to your specific country.

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek Games erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek Games erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Så du betalar endast frakt för den produkten med högst fraktkostnad.
Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?