Auktionen är avslutad.

Toalettgarnityr

20 besökare

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • Schenker (61 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

Blå parfymflaska och tvålask av plast, övr. av glas. En av de små flaskorna har en spricka i den inre plastkorken, se bild 4, yttre kork av metall. Större flaska med glaspropp. Liten rutslipad glasburk, 4,5cm hög och 6,8cm i diam. Lockurna 11cm total höjd och största diam. 6,5cm. Avlång glasask i kristall 22,5cm. Någon liten nagg finns på insidan, syns ej från utsidan.

OBS. Jag skickar inget personligt vinnarmail, information om slutförande av affären vid vunnen auktion finns i Traderas vinnarmail (kan ibland ligga i skräppostkorgen). Betr. frakter kan jag inte ta ansvar, eftersom det är upp till resp. fraktbolag. Tänk på att försändelser med PostNord, där jag angett en lägre fraktkostnad än 53:-, ej är spårbar. Som köpare kan du alltid meddela mig om du vill ändra fraktsätt. Helst bör du göra det innan du betalat, eftersom fraktkostnaden kan förändras. Den fraktkostnad som jag anger gäller för dig som köpare, även om jag beräknat fel till köparens fördel. Om jag tagit ut för hög fraktkostnad återbetalar jag överskjutande belopp, över 10:-.
Betr. betalning så har jag inte satt någon tidsgräns. Dock kontaktar jag köparen via mail om ingen betalning kommit efter ca. 1 vecka efter utgången auktion, och påminner om att ingen betalning gjorts, för att säkerställa att inget missförstånd uppstått. Om köparen ej tagit kontakt med mig efter en mån. säljer jag varorna en gång till.
Jag sampackar alltid när det är möjligt. Kontakta mig om du väntar på en auktion som ännu inte gått ut.
Betalning kan även göras till konto i Swedbank, clearingnr. 84202 kontonr. 9045562452.
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×