Beskrivning

En utmärkt tovkniv med böjda skär på hela 3,5 cm. Använd för utredning och förtunning.

Kniven använder böjda tänder och tandade kanter som bidrar med smidighet och enkelhet.

Halkfritt gummigrepp.

Storlek: 18 cm (3,5 böjda skär)

Betalning:

Betalning sker via systemet hos Tradera. Här kan du välja mellan olika betalningsmetoder.

Samfrakt:

Sveakatten erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:

Alla varor är nya och i ursprungligt skick.

30 dagars ångerrätt:

Som köpare har du 30 dagars ångerrätt när du handlar hos Sveakatten. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sveakatten, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Leverans:

Vi skickar alla leveranser inom 1-3 vardagar. Om du vill ändra leveransadress kan du höra av dig till oss, alternativt ändra leveransadress i systemet.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

Objektsnr 623988354

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 19 mar 20:27

Tovkniv Med Böjda Skär - 18 cm

Pris

119 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?