Auktionen är avslutad

Kimono i återbrukad textil

Avslutad
21 nov 19:21
Vinnande bud
215 krmi79(7 bud)
Frakt
59 kr DB Schenker
Säljare
MedvetenKonsumtion (13) Mer från säljaren

Har du en liknande? Sälj den här

Se hela annonsen

Har du en liknande?
Sälj den här

Beskrivning

Beskrivning av produkt

Bli ensam om att bära just detta exklusiva plagg ifrån Cornelia Sun Collective och var med och förändra världen med stil.

One-of-a-kind kimono i återbrukad textil i onesize modell. Varje kreation från Cornelia Sun Collective bär på en historia och den är nu din att ta vid och tillskriva en fortsatt berättelse – from one sister to another.

Värde: 1500 kr

Beskrivning av företag

Allt tog sin början hemma i vardagsrummet där två systrar lät omvandla mammas gamla sjalar till plagg de själva saknat. När världen senare kallade och möten med orättvisor uppenbarade sig flätades kreativitet och meningsfullt skapande samman till en vision om att 'förändra världen med stil'. Lisa och Julia grundade 2014 Cornelia Sun Collective; ett svar på hur du med enkla medel genom din garderob kan bidra till positiv förändring. En idé som med tiden utvecklats till en plattform för hållbarhet – i alla led.

Småskaliga kollektioner i 100% återbrukad textil banar väg för ett tydligt zero-waste-tänk där även spilltyg tillvaratas och ses bäras av både stora som små. De tyger som handplockas har tidigare burits av kvinnor i Nepal som traditionella saris och genom att ge liv till din medsysters historia vävs era berättelser vackert samman. Alla kreationer är one-of-a-kind och du blir därför ensam om att bära din unika skapelse. Från att ha sytt på egen hand har systrarna idag ett nära samarbete med en mindre familjeproducent i den region varifrån tygerna ursprungligen härstammar. Här lägger rättvisa arbetsförhållanden grunden för ett långsiktigt samarbete med fokus på lokal tillväxt, men också mänskliga rättigheter. Genom ditt medvetna klädval visar du inte bara Moder jord vart hon har dig, utan även vägen för vår nästkommande generations rätt att nå sina drömmar. Ett lustfyllt sätt att ge tillbaka – men framförallt ett stilsäkert sätt att agera cirkulent. ?

Övrigt

När betalningen registrerats postas produkten till angiven adress. Pengarna från denna auktion går oavkortat till föreningen Medveten Konsumtion och deras arbete för omställningen till ett cirkulärt samhälle. Medveten Konsumtion är en ideell förening som strävar mot att skapa ett hållbart samhälle i linje med FNs globala mål #12 där vi alla är cirkulenter. Det gör vi genom att ta fram kurser, föreläsningar, utbildningar och debatter som informerar om vad det innebär att vara en cirkulent och varför det är viktigt att ta steg mot den utvecklingen. Genom att ge konkreta exempel på hur vi kan gå från kunskap till handling kan vi bekämpa de nuvarande starka och linjära system som tas i uttryck genom exempelvis Black Friday. Med hjälp av er kan vi skapa nya sätt att se på vår livsstil i relation till ägande.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på