Kavaj, 40, jacka, rutig, Jensen, Oanvänd, blazer, tags, fodrad, svart, gul, L

36 visningar
 • Utropspris 199 kr
 • Slutar 15 jul 09:11 3 dagar 21 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  DB Schenker 59 kr
  PostNord spårbart paket 63 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Storlek
  38, 40
 • Färg
  Flerfärgad
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Kavaj/jacka/blazer från Jensen, 40, fodrad. Fint arbetad med flera detaljer som skydd för armbågarna. Rutig med lite gult/beige i mönstret. Fodrad. Fickorna är tråcklade och dessa får man försiktig öppna för att kunna använda. Detta görs från tillverkaren för att de ska hålla formen hela tiden den inte används. Det går att få ner ett finger i ena änden av ficköppningen. Oanvänd med alla etiketter/tags kvar. (ord. pris ca 800 kr) .

Byst, ärmhål till ärmhål, 51 x 2 = ca 102 cm runt om.
Midja: ca 48 x 2 = 96 cm runt om
Ärmlängd: ca 63 cm från axelsömmen.
Längd från Nacke till fåll: 57 cm
Vikt utan emballage: 435 g (klarar nog inte att packa denna under 500 g och därför väljer jag 2 frakt alternativ som gäller för upp till 1 kg).

Vi använder traderas automatiska vinnarmail och där har vi också infogat en informationstext om betalning och annat för att underlätta köpet lite.

Glöm inte att läsa vår informationstext för att undvika missförstånd, besvikelser och onödiga sänkta omdömen.

Vi följer distansköplagen med 14 dagars öppet köp på våra nya produkter. Köparen står då för frakten. Varan ska vara i oförändrat skick och packad bra. För att en produkt ska kunna bedömas vara en reklamation måste vi få produkten skickad till oss, köparen står för frakten, och tid att hämta ut och bedöma detta. Produkten ska vara i oförändrat skick vid retur och packad ordentligt. I första hand skickas en ny likadan vara eller likvärdig. Kontakta oss alltid först oavsett vad det handlar om. Rea produkter och begagnade varor bytes ej. Men vi skickar inga trasiga produkter utan de synas och fotas innan leverans. Vi packar ofta med återbrukade material, men närmast produkten har vi nya oanvända påsar som skyddar tyget/produkten lite extra om så behövs.

Upptäcker Ni ngt fel i våra auktioner som porto, lagar, regler eller annat, så uppskattar vi att Ni kontaktar oss via frågelänken "fråga säljaren" som finns i den aktuella auktionen innan Ni anmäler till Tradera. Då har vi chans att rätta till ev fel och brister utan att tradera stänger ner auktionen som kan ställa till med olika typer av problem för oss och andra.