Auktionen är avslutad.

Veronica Maggio Acne kappa till förmån för Stockholm Stadsmission - ELLE Galan

  • Avslutad 27 jan 20:38
  • Vinnande bud 2 030 kr sebben09 ()
  • Frakt DB Schenker Fri frakt, Avhämtning
  • Säljare ELLESverige (7) Mer från säljaren
Har du en liknande? Sälj den här
Se hela annonsen

Veronica Maggio Acne kappa till förmån för Stockholm Stadsmission - ELLE Galan

8 426 besökare
  • Slutpris 2 030 kr
  • Slutade 27 jan 20:38 Avslutad
  • Bud () 86 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: sebben09

Beskrivning

Vi går mot ljusare tider och har snart en härlig vår framför oss. Nu kan du maxa vårkänslan med en kappa från en av vårens mest ikoniska artister – Veronica Maggio. Veronica är inte bara känd för sin musik utan får även mycket beröm för hennes lekfulla klädstil. Hon har en stil som inspirerar många och tog bland annat hem priset för Årets Bäst Klädda Kvinna på ELLE Galan 2017.

Pengarna som denna kappa säljs för går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som Veronica brinner för allra mest. Hon har valt att stötta Stockholms Stadsmissions satsning för barn och unga med motiveringen: ”Stockholm Stadsmission har under många år gjort fantastiskt arbete för dom som behöver hjälp att komma ur missbruk och hemlöshet. Att de även fokuserar starkt på barn och unga gör - tyvärr - arbetet ännu mer nödvändigt”.

Donator: Veronica Maggio
Märke: Acne Studios
Färg: Aprikos
Tvättråd: Kemtvätt
Storlek: 36
Material: 100% bomull
Skick: Mycket fint skick! Det finns ett litet märke på baksidan av vänster ärm, se bild nr 4.

(Första bilden i annonsen är tagen av Fotograf Mattias Edwall)

_________


Det här objektet är en del av Traderas samarbete med ELLE Galan 2019 där donatorerna själva har fått välja att skänka pengarna till den välgörenhetsorganisation som de brinner för alla mest. Pengarna som samlas in i just den här auktionen går oavkortat till Stockholms Stadsmissions satsning för barn och unga.

Stockholm är en alltmer segregerad stad där trångboddheten breder ut sig, de ekonomiska klyftorna ökar och där alla inte har samma möjligheter till bra utbildning. Det drabbar barnen. Stockholm Stadsmission erbjuder skolor och mötesplatser där alla barn och unga är välkomna, terapi och samtalsstöd och kollo under loven. Hos dem får varje barn och ungdom chansen att berätta sin livshistoria, känna sig betydelsefull och får tid att utveckla trygga relationer. Deras roll är att stå på barnens sida och kräva förändring när vi ser att samhället inte lever upp till sitt ansvar – att alltid se till barnets bästa.

Vunnen auktion ska betalas inom 5 dagar, betalningsinstruktioner kommer i vinnarmailet. Efter betalning skickas mer information till vinnarens registrerade kontaktuppgifter på Tradera. Eventuell frakt står vinnaren för. Upphämtning är möjlig på Traderas huvudkontor på S:t Eriksgatan 117 i Stockholm. Observera att alla bud är bindande - varenda krona räknas!