Auktionen är avslutad.

CARUSO Grå Kavaj Blazer St. 48 Loro Piana Mohair Made in Italy Nypris 8000kr!

865 besökare
 • Slutpris 739 kr
 • Slutade 1 jul 19:43 Avslutad
 • Bud 35 st

Auktionen är avslutad

Vinnare: Elias.O
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
 • Om säljaren

Beskrivning

Jag säljer en fenomenal kavaj från det italienska varumärket Caruso. Snittet är relativt smalt samtidigt som det traditionella neapolitanska kulturarvet kan beskådas i silhouetten samt det gränslöst detaljerade hantverket. En grymt bra mångsidig kavaj som lätt kan bäras med ljusa chinos och piké eller mer uppklätt med skjorta och slips. Caruso säljs på Gabucci.se och den billigaste kavajen underskrider inte 9000kr. Så, passa på att buda hem en kavaj som kan bli hjälten i din garderob till en billig peng.

Detta säger Sveriges mest framstående modeblogg Manolo om Caruso:
Caruso är en av de mest tillförlitliga och välrenommerade producenterna på marknaden. Man har sitt urspung från grundaren Raffaelle Caruso som utbildade sig i Neapel men sedan flyttade till Soragna där företaget fortfarande är beläget. Caruso har framför allt varit kända som en mycket skicklig producent vilket gjort att man arbetat en hel del som tillverkare av Private Label för andra företag. De senaste säsongerna har man velat ändra den uppfattningen och stärka det egna varumärket genom fler egna butiker och tydligare egen kollektion. Från att ses som bara en framstående producent åt premiumtillverkarna tillhör nu Caruso till toppen av marknadssegmentet.

Detaljer: Knäpps med två knappar, fodrad, dubbel sprund, spalla camicia / "skjortaxel" (traditionellt för neapolitanskt skrädderi)
Material: 80% ull, 20% mohair från världens mest exklusiva tygproducent, Loro Piana
Färg: Grå
Storlek: 48
Passform: Slim fit
Skick: Kavajen är i fint skick utan synliga skavanker

KAVAJENS MÅTT:
Armhåla till armhåla: 52 cm
Midja: 50 cm
Armlängd (axel till ärmavslut): 67 cm
Längd (rygg, från avslut krage till avslut plagg): 76 cm
Axelsöm till axelsöm (bak): 44 cm

KIKA GÄRNA PÅ MINA ANDRA AUKTIONER!
Då jag rensar garderoben lägger jag på löpande band upp fler plagg och har flera annonser uppe nu och samfraktar gärna. Betalning ska finnas på mitt konto inom 3 arbetsdagar efter avslutad auktion. Alla min annonser kommer från ett rök- och djurfritt hem.