Auktionen är avslutad.

Zappiti 4K player

39 besökare
 • Utropspris 1 000 kr
 • Slutade 23 sep 13:19 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • DB Schenker (69 kr)
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
 • Om säljaren

Beskrivning

Lägger ut en Zappiti 4k player.

Zappiti 4K Player

Zappiti 4K Player är en komplett mediaspelare med stöd för superskarp 4K Ultra HD-upplösning, intern kraftig hårdvara, och möjlighet till flera olika appar via Google Play. Få ordning på mediabiblioteket med hjälp av det snygga gränssnittet där omslag och information samlas på ett prydligt sätt och ger en bättre överblick över ens filmer och TV-serier.

- 4K Ultra HD med HEVC-codec och uppskalning
- Realtek-processor för bättre stabilitet
- 3.5" SATA-disk lagring (upp till 6 TB)
- Zappiti Media Center
- Android-vänlig via Google Play
- Kompatibel med XBMC/Kodi
- Styrning via IR-fjärr, RF Air Mouse eller trådlös dator-mus
- Brett filstöd som 3D BD-ISO, MKV, FLAC

Use the force
Zappiti 4K Player är en riktigt flexibel mediaspelare för de som har ett stort mediabibliotek och vill kunna utnyttja det med sin TV eller projektor. En stor och synbar skillnad mot den föregående Zappiti Player är 4K Ultra HD där spelaren stöder den högre upplösningen upp till 3840 x 2160 vilket blir mer och mer vanligt på TV-marknaden. Spela upp lagrade Ultra HD-filmer med hjälp av den interna HEVC-codecen som är en effektiv komprimeringsteknik för att få ner filstorleken men behålla den fina bildkvalitén. Zappiti 4K Player klarar även att skala upp standard 1080p-material till 4K om man äger en 4K Ultra HD TV.

För att kunna ge den rätta bild-och ljudupplevelsen har tillverkaren byggt in en dubbelkärnig Realtek RTD 1195 processor som bidrar till den stabila och kraftiga hårdvaran med bättre flyt i bilden och bibehållen bildkvalitet. Spelarens metallchassi är byggd med ett passivt kylsystem utan någon fläkt för att få den helt tyst.

Lagring
Zappiti 4K Player klarar de flesta sätten att lagra och spela upp sitt material. Spelaren är utrustad med både Gigabit-nätverk och trådlös uppkoppling men är även förberedd att spela upp via USB tack vare tre USB-anslutningar (dubbla USB 2.0 + 1st USB 3.0). Hårddiskar, USB-stickor eller varför inte installera en 3.5" SATA-disk för intern lagring (upp till 6TB). På sidan finns även en minneskortläsare för SD och SDHC ifall man tex snabbt och enkelt vill visa upp bilder från sin kamera.

Appar via Google Play
Zappiti 4K Player är kompatibel med Android och Google Play där man kan njuta av streamingtjänster som Netflix, Spotify, Youtube eller organisera sin egen förstasida med appar, widgetar (väder, nyheter m.m) för en mer personlig touch. Är man en stor fan av XBMC finns en förinstallerad app i spelaren för att få ett mer bekant gränssnitt och struktur där programmet scannar och organiserar hela mediabiblioteket.

Styrning
Zappiti 4K Player kan styras på flera olika sätt. Antingen via den traditionella IR fjärren, eller med den medföljande Air Mouse-kontrollen som har längre räckvidd och kommunicerar via radiofrekvens istället för IR. Baksidan har ett tangentbord för att lättare söka bland appar eller när man surfar på nätet via webbläsaren. Orkar man inte med fjärrarna går det lika bra att ansluta en trådad eller trådlös mus.

Vinnande bud är bindande.
Köparen står för frakten.
Betalningen sker inom 3dagar efter vunnen auktion.

Lycka till med budgivningen.