Auktionen är avslutad

HDMI kabel 3m, rund, guldpläterad, 1.4 Blister

34 visningar
 • Frakt
  PostNord 29 kr
  Mer info
 • Slutade
  29 juni 22:46
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Önskar Ni fler varor? Skicka ett mail till info@kabelbolaget.se, så anpassar Vi annonsen enligt Era behov.
Fördelar: Endast en betalning och fördelaktigare fraktkostnad.

HDMI-kabel 1.4 High Speed with Ethernet, 4K, Ethernet, 3D, ARC (Audio Return Channel) Levereras i konsumentförpackning. Hos övriga säljare får Ni kablarna i påse.
Finns i längder om 0.5m, 1.5m, 3.0m, 5.0m, 7.5m och 10.0m

Höghastighets HDMI-kabel. 24K guldpläterade och korrosionsbeständiga kontakter. Dubbel skärm hindrar elektromagnetiska störningar som EMI/RF. Ledare i syrefri koppar (OFC) säkerställer för god ledningsförmåga, brusreducerande och maximerad bildåtergivning. Allt detta ger kabeln förutsättningar för att bli den ultimata länken i ditt hemmabiosystem.

HDMI 1.4 möjliggör bland annat högre upplösning och har en returkanal för ljud samt ett nytt 3D-stöd. En av de främsta fördelarna är att det med HDMI 1.4 går att skicka bild-, ljud- och nätverkssignal i samma kabel. För denna funktion krävs det att apparaterna är utrustade med HDMI 1.4

Självklart är denna HDMI-kabel också bakåtkompatibel så att du kan räkna med att den fungerar med alla äldre enheter med HDMI-anslutningar.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Svenska Kabelbolaget. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Svenska Kabelbolaget, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.