Cirkulationstränare - Circulation Booster

35 besökare
kr
 • Frakt
  Mer info
 • Skick
  Begagnat
 • Betalning
  • Swish
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Cirkulationstränaren är utvecklad för att ge dig bättre blodcirkulation i fötter och ben medan du sitter och gör andra saker.
Den får musklerna i benen att spännas och slappna av om vartannat. Blodet pumpas ned i fötterna och cirkulationen förbättras.

Cirkulationstränare placeras framför dig när du sitter på en stol eller i en soffa, samtidigt, som du t ex läser eller ser på TV. - Fötterna placeras ovanpå fotplattorna och sedan slår man på cirkulationstränaren. - Milda inställbara elektriska impulser stimulerar benmusklerna och blodet pumpas ned i fötterna. Man ser och känner hur musklerna i ben och fötter jobbar. - Intensitet och tid kan ställas in på plattan eller fjärrkontrollen.
Teknologin har använts för behandlingar i 50 år och används av bl a av sjukgymnaster mot smärta, svullnader eller kalla fötter.

Cirkulationstränaren är mycket enkel att handha och det går lätt att lära sig hur man använder den. Efter ca 30 minuter har benen fått ett bra träningspass. Träningen kan jämföras med att gå i trappor. Den används bl a av idrottare och de som lider av oroliga ben. Oavsett vilken form du är i kommer du att märka förbättring på kort tid. Man kan köpa till fyra "pads" elller elektroder, som går att fäst på önskad plats på kroppen. (Finns bl a på Enklare Liv) - Bra för diabetiker! Skall inte användas av personer med pacemaker eller propp i benen. - Instruktion på svenska medföljer

Använd ett fåtal tillfällen - Mycket fint skick!
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×